barax90 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Witam, Jestem nowy nie wiem czy to dobry dział. Posiadam Ls980 zmienilem sobie nazwe tel na d802 i pojawily mi sie aktualizacje CM dla d802 czy bedzie mi dzialac system jak go zaktualizuje czy bede musial robic wipe i wracac do oprogramowania ls980 ? Czy wgl ktoś tak robił ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Zły temat zły dział Chcesz się pożegnać z fonem to rób to co chcesz, a jak nie to nie rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dział w zasadzie może być @barax90 nie musisz robić zadnych wipe. poprostu zmień nazwę spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi