DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 UWAGA!! WSZELKA INGERENCJA W OPROGRAMOWANIE MOŻE SPOWODOWAĆ USZKODZENIE TELEFONU!! WSZYSTKO ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ! Mało rzeczy w nim działa ale cóż.. Wymagania: - Odblokowany bootloader - TWRP (najlepiej 3.0.2) Download: ROM- https://mega.nz/#F!RgNVRIJT!Hf5eAdA_WdWVYkFk9q62cg SuperSU: http://chainfire.eu/supersu I to wszystko. Możesz używać Androida 7.0 Nugat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Bugi jakieś są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Wiedziałem że o czymś zapomniałem.. Dodane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Wybacz mi, albo jestem ślepy albo ich nie widzę [emoji21] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Pod gappsami są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 A dobra dzięki, w fajnym miejscu to dałeś XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Tapatalk.. Jakby ktoś mógł poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 5 aktualizacja.. Tym razem nugat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi