Maciejek146 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam! Chciałbym spytać się posiadaczy Sony Xperii Soli jak sprawuje się ten telefon w obecnym roku. Obecnie mam Sony Xperia Z1 Compact i SP, ale ponieważ ten telefon jest tani, albo przynajmniej nie drogi, to chciałbym sobie zakupić. Jedyne moje obawy dotyczą, czy telefon się nie wiesza, czy można w jakieś nie wymagające gierki pograć, jak wychodzą zdjęcia i ogólnie czy jest wart uwagi, czy mocno się rysuje czy nie zawracać głowy sobie tym telefonem i poszukać jakiś lepszy produkt. Mi osobiście podoba się bardzo wygląd i ten wystający ekran, który zwrócił moją uwagę. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję! Pozdrawiam, Teskon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja bym brał Xperię M używaną, ze względu na 1gb ram. Kuzyn ma i tel chodzi gładko a używka do 3stów. Godna uwagi też jest xperia L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Ale po co w ogóle zmieniać skoro masz dobre telefony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejek146 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 5 godzin temu, DaRkShAdOw napisał: Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Ale po co w ogóle zmieniać skoro masz dobre telefony? Nie, że od razu zmieniać, tylko np. na wyjazdy bo jak się zgubi telefon za 300zł to mniejsza strata niż 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 A może Xperia P? Miałem i mogę polecić, genialny telefon. Dużo pamięci wewnętrznej, nieco lepsze podzespoły niż Sola. Gry nawet takie jak NFS Most Wanted działały bardzo płynnie. Szczerze powiedziawszy, to z chęcią bym do niego wrócił, czasy najlepszego designu Sony. Teraz robią wszystko na jedno kopyto... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Jeśli chcesz żeby nie było szkoda to kup xperie e. Sam ją będziesz chciał wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 5 zł bym nie dał za Xperię E... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dlatego nie szkoda jak ukradną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Xperia P, dobra obudowa, jeśli znajdziesz zadbaną, aparat i wyświetlacz, nic więcej. Za to M jest bardzo szybka jak na swoją cenę, no i jest oficjalny Cyanogenmod oparty na androidzie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi