Mateusz Echelon Miękus Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Cześć. Mam pewniem problem a mianowicie chciałbym odtwarzać muzykę z telefonu przez bluetooth i po kablu jednocześnie, lecz kiedy podłączam kabel to głośnik BT przestaje grać. Czy jest jakiś sposób na odtwarzanie muzyki po kablu i przez bt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 w jakim celu? po kablu to po kablu, przez bt to przez bt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Z jednego urządzenia razem przez kabel i bt do jednego głośnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Echelon Miękus Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Nie. Mam głośniki na kabel a drugi na bt. Jeden mam w salonie a drugi w kuchni i chcę żeby oba naraz grały. Czy da się tak zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Twój telefon może obsługiwać tylko jeden głośnik, jedno połączenie. Albo bt albo kabel. Nic nie poradzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Tak jak mówi kolega wyżej, jeden telefon może obsługiwać tylko jeden głośnik równocześnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi