DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Co prawda piszę w dziale dla z1 Compact, ale temat jest ogólnie dla wszystkich Xperii Z, Z1, Z2, Z3 i Z5. 2 powód dlaczego ten dział to taki, że mam ten telefon i śledzę informacje na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ciągle brak.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nareszcie!! Godzinę temu pojawił się topic z aokp 6.0 w wersji alpha, ale działa wszystko! Jak moja z1c wróci z w-support to od razu zaczynam testować. Jutro napisze poradnik chyba, ze ktos mnie uprzedzi http://forum.xda-developers.com/sony-xperia-z1-compact/orig-development/aokp-mm-6-0-1-unofficial-nightly-t3311699 Edit: niestety zle zrozumialem.. kolejny oparty na 6.0 ale bardzo niestabilny. Wiec nic nowego. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Sorki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi