Provectus Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 bo CM ma obecnie inne zadanie, a bazowanie na wczesnej becie to jeszcze podwaja ale ja zawsze byłem dla was głupi, jednak mocno trzeźwo myślący niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nie rozumiem tej końcówki.. do czego/ do kogo ona się tyczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Mam CM13 20161803 na sgs3, smiga ideolo Zadnych przycinek, nic. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavymetal3 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 O 27.02.2016 o 18:53, DaRkShAdOw napisał: ehh.. wszystko szło w dobrą stronę do jb.. potem już wiadomo... no tutaj sie zgodze jakos android do 4.4.4 , był swietny , posiadal on sporo bledow ale za pomoca root,a i paru apek szlo sie z tym uporac teraz , too niby wszystko dziala , ale poza zmiana designu , to raczej tam nic nie widze , jesli chodzi o sam 6.0 to jedyna rzecz jaka mi sie tam podoba to mozliwosc podlaczenia karty pamieci jako pamiec wewnetrzna , byla taka opcja za pomoca apek , ale cieszy mnie ze jest to w systemie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 1 minutę temu, heavymetal3 napisał: no tutaj sie zgodze jakos android do 4.4.4 , był swietny , posiadal on sporo bledow ale za pomoca root,a i paru apek szlo sie z tym uporac Chodziło mi raczej o zmiany i optymalizację względem poprzedniej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dobra, mój trzeci post w tym temacie[emoji14]CM 13 (na d802) chodzi coraz lepiej: GPS działa (jeejj!), co raz mniej force closeów, random reebot - prawie wcale, stabilność - bardzo dobra, niesamowicie szybki. Polecam ROM nawet w wersji nightly - używam go od miesiąca i nadaje się do codziennego użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Bawiłem się chwilę i z lekka boli mnie niemozliwosć wysyłania video na Facebook/messenger itp. A tak ogólnie to spoko. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Aktualnie uzywam romu SaberMod 6.3, jestem w pełni zadowolony, po prostu ulepszona wersja cm13 Telefon to sgs3. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarkin21 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ogólnie jestem zadowolony z działanie tego romu , ale mam pewien problem, a mianowicie że nie mogę korzystać z aplikacji których nie pobrałem z google play. Próbowałem kika razy na Most Wanted i Automapa. U was też tak jest? Jak to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Pierwszy raz spotykam się z takim problemem, otwórz nowy temat może uda nam się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siege Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 To ja Wam powiem, że mam nieodparte wrażenie, że CM13 ciągnie więcej prądu niż 12, czy 12.1. - przynajmniej przy słuchaniu radia, czy mp3. Poza tym jest OK - wszystko działa, jak trzeba, choć czasem zdarza mu się przyciąć, co jednak zdarzało się także w poprzednich wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi