Mtekvoi Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam czy warto mi sie zamienić za samsung galaxy core plus za lg f60 z zbitą szybką (szybke oczywiście bym se kupił) jeśli zły dział proszę o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Szybkę naprawdę ciężko zmienić ale f60 jest trochę lepszy od core plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 KoorloPL Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Szczerze nie polecam Samsunga. Posiadalem go. Syf jak nwm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mtekvoi Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Myślę ze problemu z szybką by nie było . Trzeba jednak to wymieniać z głową . Samsunga posiadam mam już zrobionego . Działa dobrze ale najważniejsze są ramy wiec lg ma lepsze Co tylko samsung ma lepszy ekran i ma wbudowany equalizer i odtwarzacze multimedialne a lg juz niestety nie ma ale są appki . Chyba ze aktualizacja oprogramowania lilipo czy jak to się pisze zmiania już lg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Nie wątpliwe że zmieni sporo. A w razie czego to cyanka można wgrać. Co do szybki..mówię tak, bo sam zmieniałem 2-krotnie i 2-krotnie rozwaliłem telefon. Jednak jak masz odpowiednie narzędzia to powinno jakoś pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 KitLer Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Siostra ma F60 z kitkatem. Pamięci ma równo 500 MB ale to brand z playa. Z tego co słyszałem na Lizaku jest więcej pamięci ale nie jestem w stanie Ci udowodnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mtekvoi Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Szybka Jest przyklejona do wyświatlacza ?? 51 minut temu, KitLer napisał: Siostra ma F60 z kitkatem. Pamięci ma równo 500 MB ale to brand z playa. Z tego co słyszałem na Lizaku jest więcej pamięci ale nie jestem w stanie Ci udowodnić Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mtekvoi Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To chyba dam spokój bo jak mam sie zamienić i nic z tego to wole samsunga chociaż sprawnego mam a tam co 240zł w błoto za sprawnego jeszcze bym sie zamienił Ale kto by chciał samsunga no niby wgrałem mu modyfikacje jakieś tam ale sama nazwa urządzenia juz nie zachęca hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mtekvoi
Witam czy warto mi sie zamienić za samsung galaxy core plus za lg f60 z zbitą szybką (szybke oczywiście bym se kupił) jeśli zły dział proszę o przeniesienie
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi