Gość Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Czy telefon z simlockiem w T-mobile ma blokowany bootloader ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zły dział, zły temat.. Z tego co wiem to simlocka daje tylko Orange, inne marki się z tego wycofały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Więc jeżeli jest potrzeba to proszę o przeniesienie tematu w stosowne miejsce.Znalazłem ogłoszenie na OLX gdzie pisze że telefon ma simlocka właśnie w T-mobile.Czy w takim przypadku możliwe jest że bootloader jest zablokowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Fabrycznie jest zablokowany... ZAWSZE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jaki to telefon? Bo w Sony zawsze blokują, ale czasem można odblokować, a np. Samsung nigdy nie blokuje. Chyba że w wersjach Verizon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Telefon to Xperia M mogę go kupić w okazyjnej cenie.Wiem że bootloader jest fabrycznie blokowany z możliwością odblokowania.Moje pytanie brzmi czy mając simlocka w T-mobile będę mógł ten BL odblokować ?Czy będzie tak jak przypadku Orange gdzie nie ma możliwości odblokowania w domowych warunkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tylko Orange blokuje na stałe, T-Mobile raczej nie ale niech wpisze *#*#7378423#*#* i tam w configuration będzie rooting status bootloader unlock allowed I powinno być yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Wychodzi na to że mając simlocka w T-mobile nie mamy zablokowanego BL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Bo simlock niema nic wspólnego z bootloaderem Temat do zamknięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tak temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi