DaRkShAdOw Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jak w temacie. Chyba każdy wie o co chodzi Ja pierwszy Smartfon(Xperia Z1 Compact): Tablet(Manta MID701P): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Moge z Mumii wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Możesz, nie pisałem nic że tylko android xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ale wytrzyma mniej bo po utopieniu telefonu w toalecie ekran nie gaśnie bo jak dam żeby zgasł to gaśnie i zaświeca i tak ciągle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jak na pięcioletniego staruszka nie ma aż tak źle XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 @DusieK a bateria niby w porządku xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 @DaRkShAdOw jeżeli w serwisie pracują "barany" to tak jest. I tak nic z nim nie zrobili, muszę do Katowic z nim (Sony Center) jechać ale czasu brak :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 no nie dziwie się ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mój Samsung Galaxy S4 mini na CM 12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Co by o LG nie mówić, to baterie mają świetne. Screen z L70, ostatnie ładowanie w sobotę ok. 16 o ile dobrze pamiętam. Wifi włączone cały czas, dość częste korzystanie z FB i przeglądarki (te cienkie paseczki aktywności to dlatego, że przy takim czasie już skala się zmniejszyła). A z 4X nie pokażę bo z racji wieku bateria już "nie trzyma". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 @Kamikz to zazdro takiej baterii, ja się cieszę jak mi cały dzień wytrzyma. w tablecie inaczej, ale tylko jak go nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medusek Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 to jest śmieszne jakie baterie są w tych smartfonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Technika idzie do przodu, mocniejsze podzespoły, większe wyświetlacze itd, wraz z tym rośnie pobór energii, a rozwój technologii baterii po prostu nie nadąża za tym wszystkim. Pozostaje czekać na to aż ktoś opracuje jakieś nowe rodzaje ogniw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 niby nic a tak duzo i to fabryczna 2100 bez ukończonej kalibracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Xperia M4 Aqua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon1 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 W nowym Xiaomi Redmi 3.. 4100 mAh.. nie spodziewałem się że to cudeńko będzie aż tak żywotne jak będę miał moment wrzucę screena zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 po skalibrowaniu uwazam że jak na 2100 nie ma tragedii a nawet super 40 minut temu, simon1 napisał: W nowym Xiaomi Redmi 3.. 4100 mAh.. nie spodziewałem się że to cudeńko będzie aż tak żywotne jak będę miał moment wrzucę screena zużycia. przeciez tam jest 3200mah hehe 4100 na oczy nie widziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) he no masakra jakaś U mnie w mojej S4 na pełnym naładowaniu, gdy odłączę ładowarkę ok 6:00 to przy średnim użytkowaniu trzyma do ok 20:00/21:00 Czyli dzień i znów nocka ładowania. Zdarza się nawet że o 18:00 muszę szukać kontaktu Edytowane 18 Marca 2016 przez GrzechU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 bo samsung nie ma swoich ogniw w fonach to raz a dwa sa powiekszane napieciowo to norma że takie ogniwo po 6mc do wymiany chociaz sama kalibracja tez ma swoje do powiedzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) O 18.03.2016o13:38, GrzechU napisał: he no masakra jakaś U mnie w mojej S4 na pełnym naładowaniu, gdy odłączę ładowarkę ok 6:00 to przy średnim użytkowaniu trzyma do ok 20:00/21:00 Czyli dzień i znów nocka ładowania. Zdarza się nawet że o 18:00 muszę szukać kontaktu Po przeniesieniu sie na CM 12.1 moja bateria odżyła hahaha no nie spodziewałem sie aż takiej poprawy. Edytowane 22 Marca 2016 przez GrzechU Dodanie ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 bo było po aktualizacji zrobic format i potem wywalic goole i samsunga szmelce po czym zrobic jeszcze raz format i zacząć kalibrowac baterie. Np. S4 zamiast 2 dni wytrzymał 4 i co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 4 dni nawet by wytrzymała? A propos na czym polega kalibracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 to tylko tyczy sie nowych fabrycznie ogniw i najlepsze rezultaty sa na ogniwach fizycznych a nie napieciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 LG G2 cm 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi