DaRkShAdOw Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam. Otóż chciałem niedawno zainstalować Linuxa na swoim złomie, ale doszło do tego, że efi przestał mi wykrywać os na dysku. Więc format i reinstall windy. Ale teraz jest tak, że bios nie działa.. Pojawia się to co na zdjęciu. Co teraz robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 wgraj na nowo bios albo weź odepnij dyski wszystkie i sprawdź czy bios odpali bo mógł hdd sie posypac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Już mam, znowu okazało się, że na uszkodzonym dysku jest rozwalony bios, zamieniłem kable SATA miejscami i bios odpalił z dobrego dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 co ty jarasz hehe, dyski nie mają biosu a maja firmware mam ci napisac różnice pojec biosu a firmware? zdecyduj sie, albo dysk uszkodzony albo kabel lub port Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 ale na innym dysku nie działa a na innym działa, stąd ten wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 jaki to dysk dokładnie, używasz przejściówek?, czy aktualizowałeś bios na tej płycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 WD 500GB nie używam przejściówek i bios nie aktualizowany, jedynie wyciągałem tę baterię ale ona tylko odpowiada za ustawienia chyba mało ogarniam pc'ty bardziej tele wiec wiesz xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 podaj model płyty i model dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Niema(już) naklejki na dysku więc tyle wiem, a płyta Asus PG41T-M LX3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 w biosie znajdziesz http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5G41T-M_LX3/P5G41T-M-LX3-ASUS-0503.zip najnowszy bios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jutro to ogarnę xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 To się pojawia w biosie gdy podłącze ten dysk. Chociaż nie powiem po x próbach może odpalić. EDIT: I znów działa (na chwilę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wiesz, kumplowi wql do biosa wejść nie chciało żaden system nie chciał się wgrać ale raz się wkurzylem pobrałem XP black edition i jakimś cudem poszło, a tak to żaden nie chciał działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 A ja zainstalowałem Windowsa 8.1 i działa O.o właśnie instaluje android studio i chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 rozmiar 0MB haha dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Właśnie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi