pyzas Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam W google chrome brak mi w ustawieniach opcji "strona startowa", na innych telefonach bez CM opcja ta jest. Czy to normalne w CM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Też jej nie mam na stock nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Na stocku mam w xperi i sams a5, moze to malo wazne,ale cofniecie sie jednym kliknieciem do strony startowej google bezcenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Najnowsza wersja? Włączona opcja "Połącz karty i aplikacje"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Najnowsza i opcja połączenia włączona i nie ma możliwości powrotu jednym kliknięciem http://www.androidpolice.com/wp-content/uploads/2015/08/nexus2cee_OPO4.png To ta strzałka w górę obok paska adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Tej opcji na pewno nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 takie pytanie, jaki system ? bo w kitkat brak strony startowej w lollipop już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 No właśnie nie mam, kończy się u mnie na "zapisuj hasła" , instalowalem chroma z lipca zeszłego roku i też było to samo, jeśli ty masz CM 12.1 Nightly i masz ta opcje, to już nie wiem co robić Lollipop 5.1.1 Czy ktoś może potwierdzić brak opcji "strona startowa" w chrome w pierwszej instalacji wersji cm-12.1-20160121-NIGHTLY-yuga i zgłosić to twórcom CM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 DLA POTOMNYCH!!! Strona startowa Chrome w nieoficjalnym Androidzie jest i będzie zablokowana, taka polityka Google niestety. Ja muszę (nie muszę, ale chcę) nauczyć się z tym żyć, bo CM jest świetny:) pozdrawiam Cyanmogenmod is the limit:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi