Hyniek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witajcie rodacy, poszukuje fabrycznie nowego telefonu z Androidem za S4 mini, który jest dla mnie prawie idealny, lecz nieco za mały. Głównie do grania, słuchania muzyki i różnych apek typu Messenger czy Instagram. Myślałem o Doogee X5, co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 MediaTek do gier? Za 400 zł Lepiej coś używanego, a bardziej wydajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Nic dobrego do 400 nie znajdziesz. A używanego i owszem, ale wątpię czy coś lepszego w porównaniu do S4 Mini.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Jeżeli trafisz na okazje to kupisz dobry telefon Ja ostatnio kupiłem 3 miesięczny telefon Xperie M2 za 200 zł Oczywiście w pięknym stanie w pokrowcu także szukaj okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dobra, a miał tu ktoś do czynienia z tym telefonem bądź LG Spirit albo Magna? Wiem że lepiej kupić używany i rozważam S3 LTE czy Nexa4, ale na razie nic ciekawego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Parametrowo Magna lepiej wygląda, ale wsparcie znikome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 ta magna nawet ok ale wsparcie znikome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 z LG Spirit miałem do czynienia bo wiele osób z mojej klasy go ma i nawet go zadawalają, ale jak z grami to nwm nikt nie gra xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mam LG Spirit 4G lte, mam i polecam. Gry dobrze chodzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hyniek
Witajcie rodacy,
poszukuje fabrycznie nowego telefonu z Androidem za S4 mini, który jest dla mnie prawie idealny, lecz nieco za mały. Głównie do grania, słuchania muzyki i różnych apek typu Messenger czy Instagram. Myślałem o Doogee X5, co sądzicie?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi