Micholex Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam mam pewien problem otóż juz od polowy grudnia czekam na pianke w lg g3 3/32gb czytalem duzo i wyczytalem ze aktualizacji nie ma w trybie ota (narazie) wiec podlaczylem ustrojstwo do komputera sciagnalem najpierw pc suite i nic twoja wersja jest aktualna bla bla bla d85521A dobra sciagam drugi program lg support tool podlaczam klikam i co i nic twoja wersja jest aktualna bla bla bla d85521A jednym slowem lg mnie w ***** zrobilo... jestem troche zly bo widze na internecie jak wszyscy sie podniecaja aktualizacja testuja itd a ja jej nawet nie otrzymalem do tej pory ! jest to wina brandu ? telefon jest przeciez niebrandowany kupiony ze sklepu z krakowa a moze to jakas podrobka a nie lg sam juz nie wiem zbytnio nie mam ochoty na flashowanie nowego telefonu bo mam na niego jeszcze gwarancje prosze o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ceksiu Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Owszem próbowałem, lecz kończy się to na 2%, na ekranie komputera wyskakuje informacja "Upgrade stopped due to error.", próbowałem powtarzać, ściągałem z innej strony, jednakże kończyło się to tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 A jaki system? Moze na win7 spróbuj jak nie sprawdzałeś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ceksiu Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 No ogólnie to próbowałem to robić na Win8, Win7 i nawet XP na wirtualnej odpaliłem, aby sprawdzić czy jakimś cudem zadziała, jednakże również lipa. Telefon dziś zaniosłem do serwisu, bo już mnie za przeproszeniem kurwica wzięła, także w środę jak odbiorę to Wam napiszę ewentualnie co i jak było nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Micholex
Witam mam pewien problem
otóż juz od polowy grudnia czekam na pianke w lg g3 3/32gb
czytalem duzo i wyczytalem ze aktualizacji nie ma w trybie ota (narazie)
wiec podlaczylem ustrojstwo do komputera
sciagnalem najpierw pc suite i nic
twoja wersja jest aktualna bla bla bla
d85521A
dobra sciagam drugi program
lg support tool
podlaczam klikam i co i nic
twoja wersja jest aktualna bla bla bla
d85521A
jednym slowem lg mnie w ***** zrobilo...
jestem troche zly bo widze na internecie jak wszyscy sie podniecaja aktualizacja
testuja itd
a ja jej nawet nie otrzymalem do tej pory !
jest to wina brandu ?
telefon jest przeciez niebrandowany
kupiony ze sklepu z krakowa
a moze to jakas podrobka a nie lg
sam juz nie wiem
zbytnio nie mam ochoty na flashowanie nowego telefonu bo mam na niego jeszcze gwarancje
prosze o pomoc !
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi