czaja98 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Witam mam problem z moim telefonem, wymieniłem wyświetlacz i wszystko poszło dobrze. Jednak telefon nie reaguje na przycisk power. Cały czas miga pomarańczowa dioda. POMOCY Edytowane 7 Stycznia 2016 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 On się przypadkiem nie rozładował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czaja98 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Nie ponieważ dioda podczas ładowania świeci a nie mruga. Telefon ładował się całą noc i nic nadal nie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 To już coś w płycie głównej lub wyświetlacz pękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czaja98 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Wyświetlacz jest wymieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 a dobrze podpiete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czaja98 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 tak ponieważ są tylko diwe złaczki do podłączenie jedna z czego jedna jest szersza i nie było innej możliwości podpięcia a teraz nastał kolejny problem dioda już nawet nie mruga tylko bardzo mocna nagrzewa sie wejście do ladowarki po podłaczeniu ładowarki do gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 ale czy dobrze na styki naszły no i czy to lcd oryginalny cz jakis chiński wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
czaja98
Witam mam problem z moim telefonem, wymieniłem wyświetlacz i wszystko poszło dobrze. Jednak telefon nie reaguje na przycisk power. Cały czas miga pomarańczowa dioda. POMOCY
Edytowane przez NeoCMOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi