Mitlex Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam. Mam telefon na chinskim procesorze mediatek no i chciałbym zrobić pod niego ROM CM12. Chciałbym się nauczyć tworzyć romy i czy jest ktoś taki kto mógłby mi to wytłumaczyć? Od czego zacząć, jak to robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Umiesz programować? dasiek powinien Ci wytłumaczyć co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Sam raczej tego nie zrobisz. Sama nauka programowania jest dość długa, i do tego jak sie nie mylę, muszą być odpowiednie źródła, z których można zbudować cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 W dodatku byś musiał się pobawić w takie rzeczy na Linuxie Ja też miałem kiedyś takie myśli, by przeportować i zrobić coś samemu, jednak szybko się pożegnałem z tą myślą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Podstawy możesz poznać tutaj http://forum.cyanmod.pl/forum/449-tutoriale/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zamiast go motywowac, to wy go probujecie zniechecic... Probuj i czytaj kolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 na pewno będę nad tym studiował jak mam chęci to staram się zrobić wszystko żeby się udało Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 To akurat przyklad z klte ale wystarczy ze wpiszesz w google swoj model i cyanogenmod wyskoczy Ci "information twoj model" i tam jest tak zakladka how to builid cm for. Jest wszystko pieknie krok po kroku tyle ze po angielsku ale w tych czasach dla chcacego nic trudnego:) jest google translate [emoji14] kiedys sam chcialem ale mialem za slaby komp a teraz wole gotowce. Probuj i pokazuj co zbudowales. https://wiki.cyanogenmod.org/w/Klte_Info tam jest "how to builid cm" powodzenia:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi