DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 W tym wątku dowiecie się jak zrootować wasze Z1c po mino zablokowanego bootloadera Wymagania Kabel USB Komputer Telefon Sterowniki urządzenia Kingo ROOT Instalacja Zainstaluj program KingoRoot na swój komputer Włącz tryb debugowania w telefonie, i możliwość instalacji programów poza sklepem play Podłącz telefon do koputera Po podłączeniu urządzenie, KingoRoot rozpocznie proces instalacji sterowników Po poprawnym zainstalowaniu sterowników i wykryciu naszego urządzenia, KingoRoot wyświetli ekran z informacją o modelu naszego urządzenia, a także z statutem roota Aby zrootować telefon należy nacisnąć przycisk ROOT Po zrootowaniu odłączy urządzenie od komputera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 mam nadzieje,że tym sposobem nie strace danych? bo robiąc wg innych poradników trzeba sie pogodzić z utratą danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 A czy KingoRoot formatuje telefon? [emoji14] nie stracisz (nie powonienies) ino musisz mieć włączone debugowanie i instalowanie apek po za sklepem play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 to już mam, ale wiesz.. ryzyko zawsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 No tak jak poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Fail :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 No to trzeba poczekać na update KingoRoot.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ehh :/spróbuję iroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Więc tak informacja dla innych.. Żeby zrootować nasze z1c trzeba zrobić downgrade do kiktkat, potem wgrać xzdualrecovery, i przez Niego(dokładnej twrp) sformatować system data i cache i wgrać prerooted. Za jakąś godzinę, dwie wrzucę poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galalalala@gmail.com Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja wczoraj zrootowalem przez kingroot. Poprostu zainstalowałem go na telefonie i jednym kliknięciem mi się zrootowal. Później ściągnąłem root checker i wygląda na to że wszystko jest tak jak powinno. Nie usunęlo mi również danych z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Root nie usuwa danych uzytkownika ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galalalala@gmail.com Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 A gdy juz mam roota zrobionego jak wgrac tryb recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No lol .. a mi się fochnął i zrootować się nie chce -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi