Wobi Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam. Ciągle sony pisało że to będzie lizak ,potem że pianka ,i nic nie było. Jestem tu z pytaniem czy można samemu zainstalować lizaka (najlepiej piankę) z nakładką sony na t3? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam i wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Aleksander Skup Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jeśli jeszcze aktualne to w xperii t3 też nie mogłem wejść do recovery jedyne co zadziałało to zainstalowanie kernela z recovery http://forum.xda-developers.com/xperia-t3/orig-development/philz-touch-6-59-0-cwm-6-0-5-1-xperia-t3046044 instalowałem normalnie przez flashtoola nie trzeba jak w poradniku do recovery wchodzisz jak jest logo sony to trzymasz ściszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 jesli na ten model jest dostepny cyanogenmod, to zainstaluj 12/12.1 lollipop 13 marshmallow i zainstaluj ze sklepu play motyw sony. nie bedzie to nakladka son, ale w pewnym stopniu jej odwzorowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Sory. W temacie było tylko t, poczekaj Proszz.. Lollipop http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/4231-[sony-Xperia-T3]-AOSP-Android-5.1.x-Lollipop-od-FreeXperia-Project Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Wobi Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 I podziałało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 A ja dodam tyle ze nakladka od sony a CM to prawie to samo, rozni sie ino ikonkami i niektorymi dodatkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wobi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 A moglibyście mi podać które wersję dokładnie pobrać i gdzie jest najlepszy poradnik bo wolę nie kombinować bo nie chce sobie zepsuć telefonu ;P Byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 proszz tu jest 5.0 http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/3655-[sony-Xperia-T]-CyanogenMod-12---oficjalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wobi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 To jest na xperię T ,kiedy ja mam xperię T3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wobi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ok ok ,a instalacja jest tak samo jak tutaj http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/3655-[sony-Xperia-T]-CyanogenMod-12---oficjalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Tak tylko inne pliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wobi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Więc wszystkie pliki wgrane ,ale cały czas się męczę jak wejść w tryb recorvery mod na mojej t3. Różne aplikację instaluję, wciskam to przyciski przy uruchamianiu, czy dźwięk (-) + blokada etc. i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Aleksander Skup Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wobi
Witam.
Ciągle sony pisało że to będzie lizak ,potem że pianka ,i nic nie było. Jestem tu z pytaniem czy można samemu zainstalować lizaka (najlepiej piankę) z nakładką sony na t3? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam i wesołych świąt
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi