AmonBeats Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Siema. Potrzebuje linka do pobrania Cyanongenmoda 12 lub 13 dla Sony Xperia M (C2005) < Proszę bardzo o pomoc. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Są dostępne na forum : http://forum.cyanmod.pl/forum/535-poradniki-romy-i-mody/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AmonBeats Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 @UP nie mogę znaleźć :/ potrzebuję do tego modelu bo jak zainstaluje do innego to nie będzie działać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Dziwne, bo ja widzę. Kolego nie osłabiaj mnie. Co mam ci wideokonferencję skręcić? Zaraz dodam CM 13, bo nikt inny się nie chłapie. Ostrzegam, wersja dla wprawnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AmonBeats
Siema. Potrzebuje linka do pobrania Cyanongenmoda 12 lub 13 dla Sony Xperia M (C2005) < Proszę bardzo o pomoc. :/
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi