daaasek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Od czasu wyładowania nie działa mi snap, próbowałem wszystkiego, mam root jakby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DusieK Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nie dziala snapchat bo masz roota.. Chcesz mieć snapa pozbyć się rota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Słyszałem o jakiejś zastępczej apce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Można się bawić w zastępczą apkę, ale lepiej żeby sobie zainstalował moduł XPosed poprawiający snapa. Tylko teraz nie pamiętam jak się to nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 o to Ci Cyan chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jak sobie przypomnisz, to pisz, bo szczerze mówiąc sam jestem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 To miałem na myśli http://forum.cyanmod.pl/topic/5400-snapprefs/ i niech to też zastosuje autor tematu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daaasek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Przetestuje ?? Dalej nie działa nawet root usunąłem i nic ?? Roota mam z kingusera jak coś jeżeli pomoże to mam tez cwm recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daaasek Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 @ref Pomocy Xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daaasek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 @ref @ref bardziej Nie mogę liczyć na pomoc ba tym forum?!?!?!?????!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Snapchat jest problemem na zrootowanych urządzeniach. Robimy co w naszej mocy, aby znaleźć rozwiązanie tego problemu. Autor SnapPrefs też coś robi, cały czas aktualizauje moduł, jednak największym problemem nie są telefony, a twórcy snapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Przetestuje ?? Dalej nie działa nawet root usunąłem i nic ?? Roota mam z kingusera jak coś jeżeli pomoże to mam tez cwm recovery [emoji3][emoji6] Wgraj oficjalne oprogramowanie ze strony producenta i powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daaasek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 A gdybym zainstalował snapa na innym urządzeniu oraz się zalogował potem bym zrotowal i przeniusłbym pliki do mojej m2 to by działało?? Na innym andku tez nie działa (bluestacks) Lecz u koleżanki mogłem się zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 @daaasek to by podziało w teorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 bluestacks to nie do końca android. U koleżanki na telefonie, Right? Problem nie leży w koncie tylko w telefonie. Tak jak napisał ktoś wyżej. Stock od nowa może załatwić sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daaasek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ale zmieniałem sofy w flashtoolu z wie data było to tak 4.4.4>>5.1.1>>4.3.1>>4.4.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Hmm.. Mi sie wydaje że problem leży po innej stronie Spróbuj na telefonie nie zrootowanym założyć nowe konto na snapie Czyli na tej m2 gdzie leży problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daaasek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ale na mojej m2 mogę założyć konto lecz nie mogę się zalogować na inne konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 daaasek Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Temat uważam za zamknięty korzystam z aplikacji casper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
daaasek
Od czasu wyładowania nie działa mi snap, próbowałem wszystkiego, mam root jakby coś
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi