shikan84 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 może ktoś podać działający link chciałem zrobić roota i teraz error bez tego nie naprawie telefonu a zaden link nie działa może ktoś podać skąd ściągnąć ??? nie działa zaden link można firmware do h635 prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buaco Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Czy ktoś znaleźć link działa? dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ten działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinton Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Czyli generalnie można wgrywać rom BAL/BALTICS V10c LGH635 na brandowany rom z Plusa, tak? Wiążą się z tym jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Można. Nie wiążą się Wysłane z mojego GT-S6500D przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myster Gladki Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam robie tak ja k w poradniku te serwery jeszcze stoja ? probowac dalej jest inny sposob model h815 ps. mam zablokowany phone po pierwszy uzytkowniku po hard reset musze wpisac email (pierwszego uzytkownika a nie mam z nim kontaktu) do google play aby uzytkowac z telefonu, niestety przed hardem nawet nie patrzylem na jakie konto goolgle byl logowany ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter0000 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Ma ktoś działające linki do softu? Bo na stronie żaden nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Witam robie tak ja k w poradniku te serwery jeszcze stoja ? probowac dalej jest inny sposob model h815 ps. mam zablokowany phone po pierwszy uzytkowniku po hard reset musze wpisac email (pierwszego uzytkownika a nie mam z nim kontaktu) do google play aby uzytkowac z telefonu, niestety przed hardem nawet nie patrzylem na jakie konto goolgle byl logowany ;/ Musisz odblokować bootloader i flashtoolem wgrać stocka. Tylko spróbuj inny niż był wgrany. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
runologia Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ktoś podpowie, robię jak w instrukcji leci ładowanie nagle że nie można połączyć się z serwerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leopard Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Dnia 8.02.2016 o 09:12, NeoCM napisał: Wgranie stock firmware nie usunie blokady simlock. A jest szansa, że pomoże usunąć blokadę zakupionym wcześniej kodem? Mam Stylo 2 plus z USA z sieci T-Mobile i, po włożeniu innej karty SIM, upiera się, by użyć aplikacji "Device Unlock". Menu po wklepaniu 2945*#550# nie zgłasza się. Czy w niebrandowanym albo np. LineageOS to menu się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsunnyx Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Czy ktoś wie jak realnie rozwiązać problem "lg flash tool required info cannot be found contact the system administrator"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Uruchom z uprawnieniami administratoraWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsunnyx Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 uruchamialem z uprawnieniami administratora i caly czas to samo tak jakby caly czas konto google przypisane do mojego telefonu blokowało jakąkolwiek większą ingerencję w telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi