NeoCM Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 [Huawei P8Lite] B171 Android 5.0 Lollipop - stock firmware Macie możliwość pobrania firmware do swojego Huawei P8 Lite Cytuj Firmware DetailsDevice: Huawei P8 Lite (Single-SIM)Model: ALE-L21Android: v5.0.1 LollipopEMUI: 3.1Firmware: B171Build: ALE L21C432B171Region: EuropeCountry: HungaryDate: 20.11.2015Branding: European general versionFile Name: ALE-L21C432B171 (Single-SIM eu common) Pobierz: http://www.carbontesla.com/2015/11/huawei-p8-lite-b171-android-5-0-lollipop-firmware/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Szeliga Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam, jak to zainstalować? Pobrałem, wrzuciłem na kartę i podczas instalacji wyskakuje "software install failed!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Wykorzystywałeś proces instalacji czy aktualizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Szeliga Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale aktualizacji wydaje mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Wypisz jakie opcje wybierasz w recovery. @Kamil Szeliga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Szeliga Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dobra, to wszystko jasne, czyli potrzebuję recovery... nie da się bez tego jakoś wgrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Sprawdź w ustawieniach czy nie ma opcji aktualizacji. Update.app - wypakowałeś plik rar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Szeliga Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Tak, to zrobiłem i gdy aktualizuje go to wyskakuje ten błąd "software install failed" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 masz folder na karcie sd o nazwie dload i w nim jest ten plik updata.app ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Szeliga Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Tak, zrobiłem przed chwilą jeszcze unlock bootloadera, recovery, zrobiłem wipe i te recovery nie widzi tego dload-update.app i gdy resetuje tel to stoi na logo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 wgraj od nowa oryginalny soft i najlepiej zablokuj bootloader jeśli telefon wykryje jakieś modyfikacje to nie zaktualizuje tego chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Szeliga Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Tylko problem z tym, że nie umiem, albo sam telefon nie chce wgrać nowego softu... siedzi na logo albo jak już mam zainstalować to "software install failed" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 może spróbuj ze starszym plikiem aktualizacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Szeliga Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie wiem nawet jaki mam pobrać starszy, bo nie wiem jaki miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 chodzi mi po poprostu o jakiś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 To nie jest tak. U jednych działa umieszczenie pliku w /DLOAD/Update.app, a u innych musi być zip. Jeżeli to zip, to robisz aktualizację poprzez Aktualizator, klikasz na menu, następnie aktualizacja lokalna. Tam wskazuje Ci plik zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Szeliga Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ok, to znowu ja, telefon oddałem na gwarancje i dali mi nowy telefon, lecz z innym firmware:BalongC50B311 i teraz znów moje pytanie i prośba, jak do jasnej, wgrać te oprogramowanie, bo nie mam pojęcia... a te oprogramowanie, jakieś wadliwe, bo nie działa funkcja ustawień fabrycznych, w połowie instalacji wyskakuje "reset failed", więc proszę o jakiś poradnik czy coś na prawdę działającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Nie ma innych sposób. Tylko takie opisane tu. Problem może powodować jedynie wersja firmware tego co masz na fonie. Bo nie raz firmware dedykowane są pod jakiś starszy buld. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wossek Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Na innym forum jest dokładnie opisane co i jak zrobić z takim problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Chyba napisze ten "najprostrzy sposób wgrywania firmware", bo takie posty jak powyżej doprowadzają mnie do furii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi