piotr sliwinski Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Witam. Taka sprawa wgrałem cm11 na i9305 i od pół godziny jest tylko napis cyanogenmod i kręci się strzałka. Wpakowałem tam: Odinem 307 wgrałem recovery twrp-2.8.7.0-i9305.img Z karty instalowałem: gap: gapps-kk-20140105-mini-signedCyanogen: cm-11-20151108-NIGHTLY-i9305 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 @piotr sliwinskiWejdź do custom recovery i dokonaj wipe data,cache,dalvikPS: Źle nazwałeś temat, poprawie go ale następnym razem prosze się stosować się do instrukcji zakładania tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Zrób to co @PeliKan opisał i daj znać czy jest jakaś poprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotr sliwinski Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Niestety nie pomogło. Jakieś inne rozwiązanie? Może użyć innych plików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof Sk Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Może w złej kolejności to zrobiles. Najpierw full wipe, później cm a na końcu gapps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Wgraj jeszcze raz stocka, następnie zainstaluj TWRP, następnie ROOT, CyanogenMod, na końcu GAPPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotr sliwinski Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nadal coś idzie nie tak.... Taka prośba podlinkuje ktoś pliki do pobrania? Może któreś z pobranych przeze mnie nie są ze sobą kompatybilne... A teraz jeszcze error: failed to verify whole-file signaturesignature verification failed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 @piotr sliwinskiMam, pobierz na nowo cm'a, zip'a masz uszkodzonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotr sliwinski Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Pobrałem 4 i wszędzie to samo... Nie możliwe że wszystkie 4 uszkodzone ..... Kolejne pobrane pliki dają identyczny wynik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Georgi84 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Na kompie spróbuj rozpakować paczkę zip, jeśli będzie błąd CRC to uszkodzona paczka. Jeśli wgrywasz Cyjanka i gappsy z karty pamięci to zrób sobie backup danych z niej, profilaktycznie sformatuj ją na kompie i wrzuć na nią Rom i gappsy. Sflashuj Rom i gappsy.Może masz jakiś błąd w systemie plików stąd problemy z paczkami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotr sliwinski Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 sumy kontrolne się zgadzają Jak sprawdzić czy system plików jest ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 pobierz jeszcze raz odpowiednie paczki i zsideloaduj http://forum.cyanmod.pl/url.php?http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4501-poradnik-jak-u%C5%BCywa%C4%87-adb-sideload-oraz-jak-zainstalowa%C4%87-apk-poprzez-adb/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamik0097 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 dokonaj Wipe all. potem cm i na końcu gaaps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotr sliwinski
Witam.
Taka sprawa wgrałem cm11 na i9305 i od pół godziny jest tylko napis cyanogenmod i kręci się strzałka.
Wpakowałem tam:
Odinem 307 wgrałem recovery twrp-2.8.7.0-i9305.img
Z karty instalowałem:
gap: gapps-kk-20140105-mini-signed
Cyanogen: cm-11-20151108-NIGHTLY-i9305
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi