Skocz do zawartości
  • 0

[Sony Xperia M] Brak zasięgu po roocie.


Kuba Koszelny

Pytanie

Witam, zakładam nowy temat ponieważ na forum nie znalazłem odpowiedzi. Mam mały problem z moim telefonem, oryginalnie bez sim-locka, sieć T-Mobile. Po roocie, który zrobiłem zgodnie z instrukcją, niestety ale telefon nie rejestruje się w sieci. Próbowałem od nowa wgrywać różne softy, ale niestety to nic nie dało. Najprawdopodobniej popełniłem jakiś błąd podczas rootowania. Konsultowałem sprawę z osobą która zajmuje się takimi sprawami i podobno sprawa jest do zrobienia, tylko że szkoda mi wydać 100zł na naprawę telefonu wartego ~200zł. Stąd moje pytanie,czy wie ktoś jak to naprawić? Dodam, że IMEI jest dostępny, GPS, Wi-Fi, Radio działa. Na jakimś angielskim forum wyczytałem, że może chodzić o nieprawidłowo zainstalowane sterowniki od anteny? Z góry dziękuję za każdą pomoc, pozdrawiam Kuba. 

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności