Postanowiłem zakupić jakiś smartfon z systemem Windows, tylko teraz pytanie jaki ?
Na telefon nie chcę wydać powyżej 400zł i chciałbym w tej cenie upolować coś z drugiej ręki w bardzo dobrym stanie i co najmniej roczną gwarancją producenta.
Chciałbym żeby telefon miał:
- aktualizację do Windows Phone 10 (przynajmniej obiecaną)
- możliwie najlepsze parametry
- co najmniej rok gwarancji producenta
- akceptowalnej jakości aparat, nie musi być jakiś super, byle by nie obstawał zbytnio od średniej
- co najmniej 8gb pamięci z możliwością rozszerzenia poprzez kartę sd, bądź co najmniej 16gb bez karty
- radio fm
- jak najlepszą jakość odtwarzanej muzyki
- wyświetlacz 4, do 5' niezłej jakości
Miła opcją byłaby też wymienna bateria, ale wiem,że jest to już rzadkości, więc nie jest to najważniejsze
To chyba wszystko Jest ktoś w stanie mi coś polecić ?
Pytanie
krolm100
Witam
Postanowiłem zakupić jakiś smartfon z systemem Windows, tylko teraz pytanie jaki ?
Na telefon nie chcę wydać powyżej 400zł i chciałbym w tej cenie upolować coś z drugiej ręki w bardzo dobrym stanie i co najmniej roczną gwarancją producenta.
Chciałbym żeby telefon miał:
- aktualizację do Windows Phone 10 (przynajmniej obiecaną)
- możliwie najlepsze parametry
- co najmniej rok gwarancji producenta
- akceptowalnej jakości aparat, nie musi być jakiś super, byle by nie obstawał zbytnio od średniej
- co najmniej 8gb pamięci z możliwością rozszerzenia poprzez kartę sd, bądź co najmniej 16gb bez karty
- radio fm
- jak najlepszą jakość odtwarzanej muzyki
- wyświetlacz 4, do 5' niezłej jakości
Miła opcją byłaby też wymienna bateria, ale wiem,że jest to już rzadkości, więc nie jest to najważniejsze
To chyba wszystko Jest ktoś w stanie mi coś polecić ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi