Zacksu22 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jak w temacie. Mam ofertę zamiany mojej xperii sp lte za iPhone 3g wersja 8gb w ładnym stanie. Oczywiście z dopłatą ze strony oferującego. No i zastanawiam się. Bo miałem raz iPhone 3gs 16gb i jakoś to chodziło. Nie ukrywam że moja xperia sp jest w dobrym stanie. Ale iPhone jest w lepszym. Interesuje mnie czy ten model iPhone jeszcze sie nadaje do czegokolwiek po za dzwonieniem. Działają na nim jakieś ciekawsze gry? Jak z aplikacjami? I jaką wersję systemu mogę wgrać zeby był w miarę najnowszy. Co by mi więcej aplikacji dzialało. Ktoś się może wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Wiesz co, o ile sos orientuje możesz wgrać ios6, możesz też wgrać ios7 ale sim przestanie wykrywana być czy coś, Co do gier...MC4, Asphalt 8 (może) Gta 3, gta VC (szansa 30%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Wiesz co, o ile sos orientuje możesz wgrać ios6, możesz też wgrać ios7 ale sim przestanie wykrywana być czy coś, Co do gier...MC4, Asphalt 8 (może) Gta 3, gta VC (szansa 30%)No z tym ios 6 to by było najlepiej. Ale nigdzie nie widzę opisu czy to prawdziwy ios 6 czy tylko modyfikowany ios 3 Bo jest niby jakis ios co wyglądem przypomina 7 ale to stary 3 jest i mało aplikacji działa już na 3.Eh dalej się zastanawiam czy opłaca się to brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ten fon to już zabytek niestety, aczkolwiek według mnie i tak najładniejszy iphone jaki wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ten fon to już zabytek niestety, aczkolwiek według mnie i tak najładniejszy iphone jaki wyszedł [emoji14]Wiem że to zabytek. Od puszcze sobie chyba go jednak. I będę polował na cos innego z Androidem lub Iphone 3GS minimum 16gb.Bo na to jest chociaż ios 6 a nie stary 3Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zacksu22
Jak w temacie. Mam ofertę zamiany mojej xperii sp lte za iPhone 3g wersja 8gb w ładnym stanie.
Oczywiście z dopłatą ze strony oferującego.
No i zastanawiam się.
Bo miałem raz iPhone 3gs 16gb i jakoś to chodziło.
Nie ukrywam że moja xperia sp jest w dobrym stanie. Ale iPhone jest w lepszym.
Interesuje mnie czy ten model iPhone jeszcze sie nadaje do czegokolwiek po za dzwonieniem.
Działają na nim jakieś ciekawsze gry?
Jak z aplikacjami?
I jaką wersję systemu mogę wgrać zeby był w miarę najnowszy.
Co by mi więcej aplikacji dzialało.
Ktoś się może wypowie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi