Szukam dla siebie smartfona, i mam ciezka zagwozdke bo nic nie moge znalezc i albo takie rzeczy nie istnieja albo ja nie umiem szukac. Do teraz uzywam Oppo find 7a, ale to jest tyfus z ktorym nie chce miec juz raczej nic wspolnego z powodow roznych.
Jesli chodzi o to co bym chcial to:
- Minimum 5" wyswietlacz - Duza i pojemna bateria, ewentualnie bardzo mala pradozernosc - Jakis sensowny sprzet w srodku /nie musi to byc flagowiec, ale pentagram monster odpada, moj Ojciec ma i wiesza sie na nim nawet menu, nie mowiac o reszcie/ - Jakis support na przyszlosc z obsluga nowych androidow typu lizak
Czego byc nie musi - pierdyliarda megapikseli w aparacie - cudownego audio bo i tak muzyki z tego nie slucham - czytnikow siatkowki/odciskow palcow/DNA i innych tego typu wynalazkow - toster, prysznic i wiertarka sa zupelnie opcjonalne
Co byloby fajnym bonusem - przyciski sprzetowe co by nie zaslanialy ekranu - mozliwosc wymiany baterii - mozliwosc szybkiego ladowania - w miare bezbolesne rootowanie - obsluga kart minimum 64gb
Jak narazie jedynym sprzetem ktory /chyba/ chociaz w czesci spelnia to co bym chcial jest Huawei Mate 7, ale 4100 mah na taka kobyle wydaje sie dziwnie malo, i obsluguje karty do 32gb.
Moze ktos zna jakis wynalazek ktory by pasowal do moich "wygorowanych" wymagan?
EDIT: oczywiscie cena nie gra roli, byleby nie byl drogi
Pytanie
kfadrat
Witando!
Szukam dla siebie smartfona, i mam ciezka zagwozdke bo nic nie moge znalezc i albo takie rzeczy nie istnieja albo ja nie umiem szukac. Do teraz uzywam Oppo find 7a, ale to jest tyfus z ktorym nie chce miec juz raczej nic wspolnego z powodow roznych.
Jesli chodzi o to co bym chcial to:
- Minimum 5" wyswietlacz
- Duza i pojemna bateria, ewentualnie bardzo mala pradozernosc
- Jakis sensowny sprzet w srodku /nie musi to byc flagowiec, ale pentagram monster odpada, moj Ojciec ma i wiesza sie na nim nawet menu, nie mowiac o reszcie/
- Jakis support na przyszlosc z obsluga nowych androidow typu lizak
Czego byc nie musi
- pierdyliarda megapikseli w aparacie
- cudownego audio bo i tak muzyki z tego nie slucham
- czytnikow siatkowki/odciskow palcow/DNA i innych tego typu wynalazkow
- toster, prysznic i wiertarka sa zupelnie opcjonalne
Co byloby fajnym bonusem
- przyciski sprzetowe co by nie zaslanialy ekranu
- mozliwosc wymiany baterii
- mozliwosc szybkiego ladowania
- w miare bezbolesne rootowanie
- obsluga kart minimum 64gb
Jak narazie jedynym sprzetem ktory /chyba/ chociaz w czesci spelnia to co bym chcial jest Huawei Mate 7, ale 4100 mah na taka kobyle wydaje sie dziwnie malo, i obsluguje karty do 32gb.
Moze ktos zna jakis wynalazek ktory by pasowal do moich "wygorowanych" wymagan?
EDIT: oczywiscie cena nie gra roli, byleby nie byl drogi![;)](https://forum.cyanmod.pl/uploads/emoticons/default_wink.png)
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi