Po niespodziewanym z resztą zniszczeniu Note 2 zakupiłem Note 4 Z procesorem Exynos (SM-N910C). Zrootowałem (CF-Auto-Root-trelte-treltexx-smn910c.zip) przez Odin 3.10.7, wgrałem TWRP (twrp-2.8.7.0-treltexx.img.tar) również przez Odin 3.10.7. Numer aktualnej wersji na której robiłem powyższe zmiany i z której nadal korzystam to: android 5.0.1 , wersja modemu N910XXU1BOE3 , wersja jądra 3.10.9-4915571 , numer wersji LRX22C.N910CXXU1BOE3 . Teraz zasadniczy dla mnie problem, a mianowicie: jaki/który system DEODEXED będzie najlepszy (najszybszy i będzie zajmował najmniej miejsca) pod ten phablet. Oczywiście nie myślę o żadnym stock'owym ani nic z tego typu (bez dodatkowych śmieci). Zależy mi jak się domyślacie na deodexed jak wspomiałem. Dopiszę jeszcze bardzo ważną dla mnie rzecz: zależy mi na jakości zdjęć, taką jakość jaką jest w stokowym np. 5.0.1 lub oczywiście 5.1.1 samsunga. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Pytanie
chri5
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi