xJacub Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 witam zainstalowałem system http://forum.xda-developers.com/xperia-m2/general/official-android-5-1-m2-confirmed-t3127087[code].troszkę się ścina i co mogę z tym zrobić? 2 sprawa to cały czas na pasku pojawia sie update Google play Services klikam to i sie wyświetla "Authentication is required. You need to sign in to your google account". 3. sprawa to ze mam po angielsku i czy mogę zmienić język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 1. normalka, pobierz Clean Master2. zaloguj się na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xJacub Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 1. mam clean master 2. jestem zalogowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 1. Zmień na 360 Security lub 360 Security Lite jeśli chcesz lżejszą, ale polecam normalną wersję 2. Hmmm...Przywróć ust fabryczne...A co do języka to zmieniasz to w ustawieniach. Jednak ja zalecam od razu zrobić przywracanie ustawień fabrycznych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xJacub Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 dzięki. wszystko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ze swojej strony polecę abyś usunął te clean mastery etc. http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/4226-Jaki-sens-ma-zabijanie-programów-w-tle---Prześwietlenie-Task-Kilerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ze swojej strony polecę abyś usunął te clean mastery etc. http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/4226-Jaki-sens-ma-zabijanie-programów-w-tle---Prześwietlenie-Task-KilerówŚwięte słowa. To zwykłe placebo nic więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Jeśli już chce jakiś Task Killer to tylko i wyłącznie niech bierze 360 Security Brak reklam i kitu [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Jeśli już chce jakiś Task Killer to tylko i wyłącznie niech bierze 360 Security Brak reklam i kitu [emoji14]O tak następne placebo. Ten twój pseudo security to kolejny szajs co niepotrzebnie drenuje baterie, zajmuje miejsce w pamięci. A po za tym, to płacą ci za każdy post broniący/reklamujący ten szajs? Już bym wolał apke appcontrol jako task killer (mogę dzięki niej zrobić kopię pliku apk aplikacji/gry, i zabić jakie chce aplikacje). A waży raptem 300kb w pamięci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xJacub
witam zainstalowałem system
"Authentication is required. You need to sign in to your google account". 3. sprawa to ze mam po angielsku i czy mogę zmienić język.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi