Kuba Dombrowski Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Witam. Chciałbym sobie kupić pada od ps4 ale tu się pojawia problem:1.Czy tego pada da się podłączyć do tele samsung galaxy ace 4? 2.I czy będzie można grać w następujące gry na tym padzie gdy go podłącze:GTA Vice CityReal Racing 3 Jak coś to przeniescie temat.Z góry dzięki za odpowiedź [emoji4] [emoji2] [emoji1] [emoji2] [emoji3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Po zainstalowaniu oprogramowania na telefon i podłączenia telefonu odpowiednim kablem do pada ps4 jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 A te gry które napisałem by działały na padzie? I możesz mi zapodać link do takowego poradnika jak to podłączyć itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Raczej wątpię, aby działały. Chyba, że użyjesz czegoś do mapowania przycisków, ale to już @Zacksu22 będzie lepiej wiedział co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Witam. Chciałbym sobie kupić pada od ps4 ale tu się pojawia problem:1.Czy tego pada da się podłączyć do tele samsung galaxy ace 4? 2.I czy będzie można grać w następujące gry na tym padzie gdy go podłącze:GTA Vice CityReal Racing 3 Jak coś to przeniescie temat.Z góry dzięki za odpowiedź [emoji4] [emoji2] [emoji1] [emoji2] [emoji3]Jezeli to jest pad na wifi to powinna być jakaś aplikacja do sparowania tego pada ze smartfonem. Tak mniemam. Ja od siebie dodam że w Xperii SP podpinam klawiaturę usb i pada usb przez przejściówke micro usb do smartfona. Mapuje przyciski pada w emulatorze epsxe. I działa. Nie wiem jak z tymi grami co wymieniłeś czy da się w opcjach gry zmapować pada. Musialbys sam sprawdzić. Bo w nie każdej grze się da. Nie mniej. W emulacji innych konsol to działa idealnie. Jeszcze jedno. Nie mogę znaleźć jaki jest typ procesora w tym Ace 4.Bo np niektóre procesory nawet w nowszych smartfonach nie obsługują usb otg. A co za tym idzie, nie podepniesz sobie ani pada, ani klawiatury przez micro usb. Wiem że większość procesów Qualcomma posiada tą funkcję. Jak w tym Galaxy to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Słyszałem o takiej aplikacji jak sixaxis controller. Da tym radę podłączyć pada od ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Słyszałem o takiej aplikacji jak sixaxis controller. Da tym radę podłączyć pada od ps4?Jezeli to oryginalny pad od ps4 to powinno działać. Głowy za to nie dam. Bo jeszcze nie sprawdzałem pada bezprzewodowego. Musisz sam sprawdzić. Tyle z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ten fon nie posiada otg i masz 50/50 szans że sparujesz fona z padem bezprzewodowo, duże wieksze szanse byś miał na Cyanogenmodzie, ale raczej takowy nie istnieje na te urzàdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Wpisz w google i wyszukaj na YouTube Samsung Galaxy S3 ps4 pad czy coś takiego. Jakaś była aplikacja ze sklepu play do mapowania przycisków, dzięki której wszystko zaczynało działać. Bez tej aplikacji masz zerowe szanse. Wiem, że masz Ace 4, ale tutaj jest taki sam problem i mowa o jednej aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 W 5 sposobów na... Było pokazane jak sparować bezprzewodowego pada z telefonem ale tylko na Sony... Możesz spróbować może się uda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Dombrowski
Witam. Chciałbym sobie kupić pada od ps4 ale tu się pojawia problem:
1.Czy tego pada da się podłączyć do tele samsung galaxy ace 4?
2.I czy będzie można grać w następujące gry na tym padzie gdy go podłącze:
GTA Vice City
Real Racing 3
Jak coś to przeniescie temat.
Z góry dzięki za odpowiedź [emoji4] [emoji2] [emoji1] [emoji2] [emoji3]
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi