kamil zawadka Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Zainstalowałem ROM eXperie i nie działa, w kółko wyświetla się logo Sony i reset. Robiłem wszystko według instrukcji . Link do Romu http://forum.xda-developers.com/xperia-j-e/development/rom-drz-xperia-e-ss-t2850459 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 sflashuj stock niebrandowany i spróbuj ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil zawadka Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Też to próbowałem i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Na pewno masz odblokowany bootloader, roota, Recovery i wszystko wgrałeś poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil zawadka Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Tak właśnie jest roota ma, bootloader jest odblokowane, recovery zainstalowane. Co może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Tak właśnie jest roota ma, bootloader jest odblokowane, recovery zainstalowane. Co może być nie tak?Wszystkie wipy w Recovery zrobiłeś? Przechodziłes z ostatniego stocka ta ten rom jb, czy 4.0.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamil zawadka
Zainstalowałem ROM eXperie i nie działa, w kółko wyświetla się logo Sony i reset. Robiłem wszystko według instrukcji . Link do Romu http://forum.xda-developers.com/xperia-j-e/development/rom-drz-xperia-e-ss-t2850459
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi