sooft Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 ma ktoś link do jakiegoś poradnika, jak zainstalować te trzy rzeczy w tym telefonie? ew. ktoś jest w stanie mi pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jeśli na Sony Xperie Z1 ukazał się Lollipop, to wygrywasz najzwyklejszego stocka, aktualizujesz, jeśli się nie pokazał szukasz ROMu. Następnie wgrywasz Custom Recovery, w Recovery instalujesz paczkę, która Rootuje telefon i gotowe. Jeśli czegoś nie rozumiesz to pisz śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sooft Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 może tak - nie umiem wgrać na ten telefon, bo wgrywa się inaczej niż na takiego samsung galaxy s3 mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ale co mamy ci poradzić?Jak sobie sam nie wgrasz, to... Masz solucje, co i jak, na forum więc "czytaj" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 może tak - nie umiem wgrać na ten telefon, bo wgrywa się inaczej niż na takiego samsung galaxy s3 miniTo trzeba było brać takuego Samsunga, zamuast teraz narzekać. Wszystkie rzeczy robi się podobnie. A na Sony nawet łatwiej. Tak jak powyżej napisali. Poradniki są na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sooft Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 super tylko, że nie ma akurat nic na mój telefon. Z1 C6903 14.6.A.0.368a recovery na ten telefon to nie mogę w ogóle znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Recovery przecież powinno być na naszym forum. Są dwa typy Recovery. CWM i TWRP. Kto szuka ten znajdzie Na 100% powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sooft Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 jest, ale nie na moją wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Do niedzieli wieczorem powinno być. Chyba, że mnie ktoś uprzedzi, bo średnio z czasem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sooft Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 @DaRkShAdOw i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 @sooft Wybacz. Nic nie znalazłem na twoją wersję. Jest tam coś żeby zrobić downgrade do .108 i zrobić zrootowany zip twojej wersji, ale wiesz.. to nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sooft Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 @DaRkShAdOw Już sobie poradziłem, kosztem ponad 400 wirusów i formatem kompa, ale dałem radę. można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sooft
ma ktoś link do jakiegoś poradnika, jak zainstalować te trzy rzeczy w tym telefonie? ew. ktoś jest w stanie mi pomóc?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi