Georgi84 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 W Plusie znów najlepsze oferty są przez telefon... po złożeniu wypowiedzenia. Jak dzwonią przed końcem umowy i wypowiedzeniem to wtedy jest naciąganie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 ja nie wiem, ja mam abo internet w polsacie, sprzet na własność, umowa 50zł w tym 15gb/50gb ale to mówie 1,5 roku temu brałem. Telefon mam to płace 20zł, lumia 640 własnosc za 1zł w tym 1000min i 1000sms wymiennych na 500min, wiec mam 1500minut na mc, mms 10gr no wybaczcie, nie umiecie negocjowac warunków i to umowa na rok a teraz dostane oferte za 10zł abo, w czym mam 2000minut i 2000sms i tez wymienne wiec dostane 3000 minut wiec wybaczcie z wami cos nie teges jest jak macie tak drogie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja bratu wziąłem lumie 435 w mixie 30zł na 24doładowania, ma on 300minut do wszystkich sieci za to, aczkolwiek wziąłem mu na odczepne fon xD reszta mnie nie interesuje i tak płacę i nic z tego nie mam i tak xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 mix to zdzierstwo, mówie z doświadczenia, nie opłacalne, opłacalne w idei kiedys było tzw okresówka, ze ładowałeś jak chciałeś ale nie mogłeś zmienic numeru przez 24mc, ale co mc doładowanie to zdzierstwo, lepiej kupic fona normalnie z bez oferty albo z okazji tzn jak ktoś dostał w sieci i sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 @ProvectusZawsze było jasne że lepiej było kupić fona za gotówke i karta prepaid lub jakiś tani abo bez urządzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 W pakecie zawsze masz taniej.ALE uzależniasz się od jednego usługodawcy- nie wiem czy to do końca dobre rozwiązanie.Zawsze taniej, ale jest ale. Jak mi mają machać telefonami gorszymi od LG G2 mini to mam ich w du***ie Ostatnio rozmawiałem z kolegą, który siedzi w niemczech, ma obywatelstwo ogółem.Tam ma abonament za 19,99 euro, ma wszystko bez limitu i wziął sobie za 2 euro Xperię Z3, która była w tedy ledwo co w sprzedaży. No i o czym mamy rozmawiać?Wiem jakie oferty przysyłają na firmę gdzie pracują. Bo często wybieram telefony dla pracowników, czy dla prezesa. Niewiele się różnią od indywidualnych ofert. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 SE, Samsungi i HTC lać, LG ujdzie, Motorola? w sumie też ale przede wszystkim umowe bierze sie w punkcie i tam negocjuje umowe przez fona co mozesz? wybrac pakiet startowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi