dre4merOn Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Cześć, chciałbym sprawić sobie nowy telefon. Do 1300zł. Chciałbym by miał 2 GB ramu i Androida 6.0 Marshmallow. I chciałbym by to była nówka. Co wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 @Nivez Dobre lapki do gier robił kiedyś ASUS, jak i osprzęt do PC, co do telefonów... miałem tylko w rękach wersję z intelem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Asus miał kiedyś telefon 3 w 1 ale nie pamiętam co to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Yuki Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 @KitLer Telefon 3 w 1 O.o ?! Pierwsze słyszę Co do tabletów nie mam obiekcji bo takowe są ale telefon... <bezradny> Co do samej firmy asus to świetnie sobie radzi z prudkcją a co do ich telefonów można mieć kilka zastrzeżeń ale na ogół są dobre, żeby nie powiedzieć że super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Aż poszukałem i znalazłem http://www.tabletowo.pl/2014/06/02/asus-transformer-book-v-poczatkowe-wow-zamienia-sie-w-refleksyjne-nie-wiem-co-o-tym-myslec/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Yuki Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 To wciąż tablet 3 w 1 Jedynie dodatkowo dorzucany jest tam smartfon (za cholere nie wiem po co..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skay77 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 moze Xiaomi mi4c albo meizu mx5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 O kurde xD@Nivez kupił tego Asusa a tu nadal propozycje przychodzą xDCzas zamknąć ten topicTemat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dre4merOn
Cześć, chciałbym sprawić sobie nowy telefon. Do 1300zł. Chciałbym by miał 2 GB ramu i Androida 6.0 Marshmallow. I chciałbym by to była nówka. Co wybrać?
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi