DusieK Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tak jak w temacie, pewnie każdy z was ma swoje ulubione modyfikacje na wasze urządzenia może się pochwalicie i powiecie za co lubicie te modyfikacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Cyanogenmod <3 Xposed i chyba tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nie używam już żadnych- bo ciekawych nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Root i wgranie custom recovery. Takto jak nic nie ma. A jak jest porządny custom rom to cały wgrywam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Mi brakuje romów z odmienną kolorystyką lub własnymi dodatkami. Kiedyś mnóstwo tego było. Każdy developer zrobił coś swojego i to hulało. Dodał czarne lub niebieskie elementy i to się podobało. A teraz SLIM, PARANOID, CM, CARBON - jedno i to samo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Aokp. Jakby był na mini 2 ukończony <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Stock, a potem CyanogenMod. Używałem kiedyś bardzo fajnego OmniROM'a ale niestety support na moją staruszkę szybko zdechł. Obecny support na OmniROM wygląda biedne także... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 SlimLP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Cyangenmod w wersji 7, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 CloudyG2, CyanogenMod i Artmod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawer22 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 A ja z kolei lubię fabryczne czyste wersje. Nie lubie modów żadnych. Tak jakoś mam i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 ResurrectionRemix, CM, Paranoid, Xposed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 CM,SlimLP,carbon. @KitLer fajny awatar profilu, dopiero teraz zauważyłem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mi brakuje romów z odmienną kolorystyką lub własnymi dodatkami. Kiedyś mnóstwo tego było. Każdy developer zrobił coś swojego i to hulało. Dodał czarne lub niebieskie elementy i to się podobało. A teraz SLIM, PARANOID, CM, CARBON - jedno i to samo. Zawsze są motywy, no ale na KitKata nie ma żadnych fajnych...Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Najlepszy Mod i najbardziej użyteczny ? oczywiście w mojej opinii ma się rozumieć. Xposed za to już od dłuższego czasu nie instaluje. Nic ciekawego nie wnosilo moim zdaniem. A tutaj ucho się cieszy jak tylko słucham muzyki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 CM i ViperFX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi