DusieK Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Wymagania: CWM/TWRP ROOT Pliki do pobrania https://download.cyanogenmod.org/?device=yuga Gapps Instalacja: Robimy Backup (zalecane) Wchodzimy do Custom Recovery Robimy wipe data/cache Flashujemy paczke z romem i gappsami Reboot system 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neris Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam, czy na tym romie działa MHL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 MHL czyli? Bo nie ogarniam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 @Dusiek Mobilne HMDI, @neris musisz sam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Aaa.. A to nwm, luknij sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Nie działa link do ROMU, skąd go wziąć? Flashujemy przez flashtoola czy instalujemy w recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Linki poprawione instalujesz w recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Po instalacji wersji cm-12.1-20160121-NIGHTLY-yuga nie mam opcji "strona startowa" w chrome, może ktoś z was potwierdzić tą sytuacje u siebie w telefonie? Jest to moja pierwsza instalacja, jeśli na innej wersji (12.1 Snapshot, albo 12.0) jest wyżej wymieniona opcji, proszę o numer wersji, gdyż opcja powrotu jednym kliknięciem do startowej strony google jest dla mnie bezcenna. Może na wersji stabilnej (proszę o numer wersji) wszystko jest w porządku, jeśli tak jest to proszę o pomoc. pozdrawiam Link do ROM nadal nieaktywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Link zaktualizowany tak aby zawsze pobierał najnowszą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Link z błędem 404. Z jakiej wersji CM korzystasz? Możesz potwierdzić lub zaprzeczyć informacje o braku strony startowej chrome w najnowszej wersji CM? To może być bug w wydaniu i trzeba to zgłosić twórcom CM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ja mam z1c i rom bazowany na stock i u mnie tego problemu nie ma Ps link sprawdzony i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Link z błędem 404 u mnie na dwóch komputerach i trzech telefonach komórkowych, więc napisz mi prosze do której wersji CM ma prowadzić link Snapshot? Nightly? I do którego numeru wydania,bo link gappsów prowadzi do wersji 12. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Do najnowszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Link z posta prowadzi do wersji: https://download.cyanogenmod.org/get/yuga-snapshot.zip Nie jest to najnowsza wersja Nightly którą mi pokazujesz, tylko wersja Snapshot z 7 października 2015, poprawny link do najnowszej wersji wygląda tak: https://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/146104/cm-12.1-20160124-NIGHTLY-yuga.zip Możesz mnie skontaktować, albo dać namiar na kogoś kto ma Xperie Z z CM, który może sprawdzić u siebie czy na CM 12.1 jest lub nie ma chroma ze stroną startową? Jak mogę się skontaktować z programistami CM? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Czy Cyan 12.1 na Xperie Z ma obsługę gestów skrótów? Chodzi mi o rysowanie na ekranie okręgu w celu włączenia aparatu czy V gdy chcemy włączyć latarkę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czy ten rom działa na Z C6602 (wersja bez LTE)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Tak, bo 6603 różni się tylko tym że wspiera lte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omtose Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Da się jakoś słuchać radia FM, bo nie ma na pokładzie żadnej aplikacji do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Możesz zakupić Spirit FM albo inną pokrewną apkę. ROM'y CM nigdy nie miały radia w sobie niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzas Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Czy wgrywając kolejne aktualizacje potrzeba za każdym razem czyścić Dalvik Cache i Cache? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Tak, ale bez wipe data, to zwykle nie jest konieczne. Czyli aplikacje, pliki itd które masz na telefonie nie ucierpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz Łobodziński Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Panowie pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 W czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi