Zacksu22 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 http://olx.pl/oferta/sony-xperia-sp-lte-okazja-CID99-IDbXfc1.htmlJak w temacie. Zdjecia i opis w ogłoszeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Czemu nie chcesz sobie jej zostawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Czemu nie chcesz sobie jej zostawić?Szczerze? Bo się troche grzeje jak gram. I tylko dlatego. W LG Spirit 4G rego nie miałem. Nawet jak grałem w bardzo wymagające gry typu Walking Dead Season 1 itp. A w SP jest to nagminne i mnie denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 xDMocno?Ja jak miałem OT evo 7 to przy MAŁYCH grach nagrzewał się do 50-70 stopni (rzadko ale jednak xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 ja mam lumie i zapomniałem co to lagi i nagrzewanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Heh. No ja od kiedy mam lumie to pozdbyłem się korzystania z 2 urządzeń naraz xDNie laguje ale się nagrzeje czasami xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 xDMocno?Ja jak miałem OT evo 7 to przy MAŁYCH grach nagrzewał się do 50-70 stopni (rzadko ale jednak xD)Do 45 stopni maksymalnie jak gram itp. A co do Lumii. Mialem dwie 520 i 532 i chce zapomnieć o tym systemie i tych telefonach. Bo bardzo źle wspominam moją przygodę w wp. Bardziej sie denerwowałem niż cieszyłem z użytkowania telefonu. Nigdy więcej nic z wp. Juz wolę korzystać ze starego telefonu z Androidem typu Galaxy Mini itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Prosiłbym o nie robienia offtopu tutaj, jeśli chcecie sobie podyskutować, możecie utworzyć nowy temat w offtopic, dziękuje za uwagę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz Łobodziński Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 definitywnie nie. ogłoszenie zakończone. zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi