miniii Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Czesc,Potrzebuję pomocy - ponieważ mam do wyboru dwa telefony z apple. Albo iPhone 6 albo iphone 5s, tylko nie wiem który lepiej. z tego co mi wiadomo to 6 ma 0.7" wiekszy ekran od 5s ale to nie jest zadna bariera.. Jakby każdy mógł mi wypisać różnice między tymi dwoma telefonami.. I najlepiej typ Telefon bedzie podręczny - facebook,snapchat,youtube, internet..Android odpada, bo akurat mam m7 i mam z nim klopoty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 ja bym brał 5s z tych dwóch. W wersjach z s podobno lekko mocniejsze. bebechy są. Tak ktoś mi kiedyś powiedział. Miałem 3gsa i był nawet w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 5s lub zwykla 5 ma taki fabryczny problem. Po jakims czasie dotyk przestaje reagowac (u brata bylo to samo, normalnie chodzil i przestal reagowac, po kilku dniach gdy kurier mial byc dotyk wrocil) nie polecam apple. Tylko kasa im w glowie. Wez cos z andkiem typu one plus two cos co ma wiecej niz 1024MB ramu A zapewniam ze bedzie Ci dluuugo sluzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 5s lub zwykla 5 ma taki fabryczny problem. Po jakims czasie dotyk przestaje reagowac (u brata bylo to samo, normalnie chodzil i przestal reagowac, po kilku dniach gdy kurier mial byc dotyk wrocil) nie polecam apple. Tylko kasa im w glowie. Wez cos z andkiem typu one plus two cos co ma wiecej niz 1024MB ramuA zapewniam ze bedzie Ci dluuugo sluzylomam m7 i mnie juz troche denerwuje, a zawsze moge dostać oneplusa od taty bo jak powiem ze chce one to kupuje sobie two i tyle.. ale zalezy mi na iphone bo jeszcze nie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) mam m7 i mnie juz troche denerwuje, a zawsze moge dostać oneplusa od taty bo jak powiem ze chce one to kupuje sobie two i tyle.. ale zalezy mi na iphone bo jeszcze nie mialem To bierz 5s powinien się sprawdzić.Tylko doradzam nowy i z min 32/64 gb wbudowanej.Wszak do Iphone nie włożysz karty pamięci.Wiec kazdy gb pamięci się liczy.No i nowy lub używany z gwarancją to zawsze jakaś pewność ze w razie czego można do serwisu słać.Tylko jakbyś od kogoś odkupywał to patrz żeby był paragon zakupu telefonu.Bo wtedy serwis musi przyjąć.A nie żadna faktura VAT z marzą.Bo na ********* przed tym przestrzegają.Tyle z mojej strony Edytowane 6 Października 2015 przez PeliKan Reklama innego forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miniii Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 To bierz 5s powinien się sprawdzić.Tylko doradzam nowy i z min 32/64 gb wbudowanej.Wszak do Iphone nie włożysz karty pamięci.Wiec kazdy gb pamięci się liczy.No i nowy lub używany z gwarancją to zawsze jakaś pewność ze w razie czego można do serwisu słać.Tylko jakbyś od kogoś odkupywał to patrz żeby był paragon zakupu telefonu.Bo wtedy serwis musi przyjąć.A nie żadna faktura VAT z marzą.Bo na ********* przed tym przestrzegają.Tyle z mojej stronyTelefon moge mieć sprowadzony z Anglii po 150€, a są w idealnym stanie lecz używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Też chce xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 jak juz cos z IOS to tylko Iphone 4s. czemu? telefon robiony jeszcze za czasow Jobs'a, ktory mial wizje idealnego telefonu (ktory idealnie lezy w reku, nie jest za duzy, ani za maly, ma idealny wyswietlacz). od wersji 5 Apple walczy z Samsungiem, wiec w wyscigu zbroniej udzialu nie ma co brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Kolega ma 5s i nie narzeka, kolezanki 4s i tez nie narzekaja, 6-tka bawilem sie w sklepie i nawet fajny, to juz zalezy od Cb do czego chcesz uzywac tego telefonu, ja bym polecil 5s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 @DusieK tak czy inaczej nie dawno odkryto masę zakażonych aplikacji w itunes, poza tym, iphone 6+ się wygina a najnowsza 6stka się przegrzewa,a co do iphona, nie jestem ogólnie zwolennikiem telefonów z nadgryzionym jabłkiem, ale, jeśli już to Ihpone 3GS, dlaczego?bo jest:A.TaniB.Jak go używasz odpowiednio będzie chodził płynnieno i był jeszcze produkowany w US o ile się nie mylę xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miniii
Czesc,
Potrzebuję pomocy - ponieważ mam do wyboru dwa telefony z apple.
Albo iPhone 6 albo iphone 5s, tylko nie wiem który lepiej. z tego co mi wiadomo to 6 ma 0.7" wiekszy ekran od 5s ale to nie jest zadna bariera..
Jakby każdy mógł mi wypisać różnice między tymi dwoma telefonami.. I najlepiej typ
Telefon bedzie podręczny - facebook,snapchat,youtube, internet..
Android odpada, bo akurat mam m7 i mam z nim klopoty..
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi