Zacksu22 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jak w temacie.Zauważyłem że w Xperii SP wersja z lte.Jak gram np w Tomb Raider Relic Run to telefon bardzo się nagrzewa po wyjsciu z gry sprawdziłem w menu serwisowym i bateria miała 41 stopni.Jak go używam. I gram w coś to bateria trzyma około 3/3.5 h Słabo przez noc wczoraj spadło mi 2% baterii w trybie samolotowym.Bo był naładowany na 100%To normalne objawy czy zacząć się martwić?Dodam że test zrobiłem grając w Relic Run z włączonym transferem danych po sieci komórkowej 3g.Ekran ustawiony na około 20 procent jasności.Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Poprawiłem temat i przeniosłem do odpowiedniego działu. Proszę o przeczytanie regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Wyłączyłem dostęp do mojej lokalizacji i jest lepiej. Kurde człowiek od 2011 siedzi w modyfikacjach androida a złapał sie na taki krok. Facepalm......Aczkolwiek jeszcze to nie jest to z długością życia baterii... W LG Spirit 4G trzymała mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zacksu22
Jak w temacie.
Zauważyłem że w Xperii SP wersja z lte.
Jak gram np w Tomb Raider Relic Run to telefon bardzo się nagrzewa po wyjsciu z gry sprawdziłem w menu serwisowym i bateria miała 41 stopni.
Jak go używam. I gram w coś to bateria trzyma około 3/3.5 h
Słabo przez noc wczoraj spadło mi 2% baterii w trybie samolotowym.
Bo był naładowany na 100%
To normalne objawy czy zacząć się martwić?
Dodam że test zrobiłem grając w Relic Run z włączonym transferem danych po sieci komórkowej 3g.
Ekran ustawiony na około 20 procent jasności.
Ktoś coś?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi