ditrox Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Czy mógłby ktoś mi podać jakiekolwiek lepsze romy niż ten oryginalny. Mogą być po angielsku. Najlepiej wraz z instrucjami jak wgrać. Software telefonu to stockowy Android 4.2.2 Jeallybean. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 te telefony orange nie mają żadnych custom romów, wsparcie deweloperskie jest zerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ditrox Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Kurczę. A czy romy z innych telefonów by na nim działały? A jak tak to jakiego telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @DaRkShAdOw nie wprowadzaj w błąd. @ditrox masz tutaj w linkach cwm i miui http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/4890-[Alcatel-OT-POP-C1]-Instrukcja-jak-wgrać-CWM-Recovery-krok-po-krokuhttp://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/4910-[Alcatel-OT-PoP-C1/Orange-Yomi]-Instalacja-krok-po-kroku-MIUI-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @Renox wybacz, wychodziłem z założenia, że te alcatele Orange to wiesz jakie są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ditrox
Czy mógłby ktoś mi podać jakiekolwiek lepsze romy niż ten oryginalny. Mogą być po angielsku. Najlepiej wraz z instrucjami jak wgrać. Software telefonu to stockowy Android 4.2.2 Jeallybean. Z góry dziękuje.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi