Damix7 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam wszystkich! Od jakiegoś czasu szukam jakiegoś sposobu na SWAP SD w mojej Xperii M.Znalazłem taką możliwość na CM11, ale nie działa to na nowszych wersjach. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Na komputerze to pokazuje sdcard0(wewnętrzną kartę pamięci) i sdcard1(zewnętrzną kartę pamięci jest) więc na to nie patrz (chyba, ze coś zle mówię.. Ta, chyba zle..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 @Damix7 gdyż, windows nie widzi systemu plików ext2,3,4 etc, dlatego nie zobaczysz partycji na przykład /systen na pc z windowsem, ewentualnie linux 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rinkazki Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 partycja ext służy w androidzie żeby "sztucznie" powiększyć pamięć wewnętrzną - niby to jest telefonu, ale jednak znajduje się na karcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damix7 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A możliwe jest połączenie tych partycji lub zmiana tej z karty na główną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Niee ext to jest dodatkowa partycja której pliki np. Link2SD montuje jako pliki na partycji /data ale nie da się zamienić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damix7 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Okay, dzięki wszystkim za pomoc. Na razie to mi wystarczy - pamięć stanęła na ~600MB wolnych i pomimo instalacji innych aplikacji wartość ta jest wciąż powyżej 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Damix7
Witam wszystkich! Od jakiegoś czasu szukam jakiegoś sposobu na SWAP SD w mojej Xperii M.
Znalazłem taką możliwość na CM11, ale nie działa to na nowszych wersjach. Pomoże ktoś?
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi