Zacksu22 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jak w temacie.Postanowiłem założyć taki temat.Jako że dziś trafiłem grę The Dark Knight Rises za 59 groszy.Dzielcie się informacjami o aktualnych promicjach w GP. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 @Zacksu22 dobry pomysł na temat, aczkolwiek, ja już go dawno kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Wlasnie trwa pobieranie nie glupi temat [emoji14] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Wlasnie trwa pobieranie nie glupi temat [emoji14]Ja pograłem na LG Spirit 4G ale sterowanie mnie dobiło.Więc wywaliłem.Może kiedyś dopracują to znowu zagram.Ale za te pieniądze 59 groszy.Nie żałuję zakupu.Szkoda ze innych ciekawych gier nie ma w promocji do 1zł.Bo tyle mi jeszcze zostało z karty upominkowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 A mi cos pobieranie nie wychodzi .. Watpie by byl update bo od ponad roku nic nie robili z apka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 @Zacksu22 kiedyś NFS MW kosztował 3zł około Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 @Zacksu22 kiedyś NFS MW kosztował 3zł okołoNFS MW,Dead Space,Mass Effect i Sims 3 to ja mam za darmo.Bo kiedyś na wykopie kody rozdawali to człowiek brał.Także wiesz.Żeby nie robić offtopu.Wrzucajcie promocje jakie znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Kiedyś była terraria za 59 gr Ogólnie mnie ten temat już zbytnio nie dotyczy ale chętnie posłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Humble Bundle : Strona, ktora oferuje nam dodinansowanie fundacji, developerow i tworcow strony w zamian za "cos";)od niedawna ma opcje "mobilne".https://www.humblebundle.com/mobile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 @dasiek pamiętam z humbla mam od kumpla crysisa 2, mirrrors edge, moh 2010, burnout paradise na steamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 ja tak miałem supreme commander 2 (wymienilem za csgo gift ktore sprzedalem), hitmana Absolution no i hitmana GO. cena : 5 zl właśnie zakupiłem Dead Space i jakąś gre podobna do World of goo, kazda za 40 grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 minecraft : story mode za 39 groszy w sklepie play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Gra była płatna teraz jest za free ale na jak długo to nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilbs Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Battle Skylands: Dobry RTS po polsku stworzony przez rodaków, gdzie budujesz własne królestwo na wyspach i atakujesz innych. Możesz też pomóc sojusznikom w walkach. Google Play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi