Zacksu22 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Co będzie nam potrzebne:-Root-Serwer VPN na Androida (używam i polecam PSIPHON darmowy w markecie).-Nowe Japońskie konto google-Czas Najpierw pobieramy i instalujemy aplikację VPN wymienioną wyżej.Ustawiamy serwer w aplikacji na Japoński.Otwieramy przeglądarkę (ja użyłem do tego celu UltimateBrowserProject z xda).Wchodzimy na google.co.jp i tworzymy nowe konto google.Upewniamy się że podczas tworzenia konta widać początek numeru z Japonii.Przy rejestracji możemy podać inny email niż Japoński.Dodajemy utworzone konto do urządzenia.Upewniamy się że aplikacja PSIPHON działa w tle i serwer ustawiony jest na Japonię .Wchodzimy do Sklepu google z poziomu urządzenia.Wszystko.Teraz możemy pobierać i przeglądać ich tamtejszy Play Store.Dzięki temu poradnikowi ja pobrałem sobie trylogię gry Phoenix Wright HD dostępną tylko na terenie Japonii.Mam nadzieję że komuś przyda się ten poradnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jakbyś dał screeny, to było by fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jakbyś dał screeny, to było by fajnie Nie chce mi sie robić już.Ale sposób znalazłem na reddit, przetłumaczyłem i działa.Co najważniejsze.Sam sposób jest prosty i kazdy chyba sie w nim połapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 a po co pobierać aplikacje z japońskiego play? O.O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 a po co pobierać aplikacje z japońskiego play? O.OTaki Phoenix Wright Trylogia HD i Final Fantasy G-Bike jest dostępne tylko tam.O innych grach nie wspomnę.No i sama ciekawość w co oni tam grają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi