CyanowyLenovo Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 @upNiestety mnie to prawdopodobnieominie, bo będzie padac a ciekawe zjawisko to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Super zaćmienie?A nie czerwony księżyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 @NeoCM Czerwony księżyc to zobaczysz w Naruto Shipuuden XDDD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Już bym wolał krwawą mery ^^ gwoli ścisłości ^^ http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1499778,Juz-we-wrzesniu-wyjatkowe-zacmienie-Ksiezyca-Stanie-sie-czerwony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 @NeoCM Aaaa... to w takim razie zapamiętam tą datę, bo nie wiadomo czy za te 18 lat dane mi będzie to zobaczyć raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski9 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Też się napaliłem, że będzie i nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 na Wszystkich Świętych kometa leciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 w pewnym sensie koniec świata juz był, ludzie głupieja zamiast mądrzeć, marketing króluje... wiec? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi