UXIX Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Poszukuję najmniej ramożernej klawiatury na Andka. Jak zobaczyłem ile pobiera fabryczna,ile swiftkey,ile fleksy powiedziałem: - Wiem dlaczego wszystko takie wolne.Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Klawiatura Google, dla mnie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Klawiatura google tak samo jak polecil kolega wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UXIX Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 @DaRkShAdOw U mnie Google mocno laguje 512mb ram bez gapps i dualcorem 1,5ghz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 jak ci google laguje to już nie wiem.. jaki tele? jaki rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 hmmm... według moich doświadczeń touchpall całkiem całkiem chodzi, oraz polecam byś oswoił się z tym tematem http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4719-40-jak-odlagowa%C4%87-swojego-androida/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UXIX Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 @DaRkShAdOw Stockowy rom bez nakładek i oczyszczony z aplikacji producenta i gappsów. Tablet GoClever Quantum 700 nie ma na niego romów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi