Al Khalif Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 W internecie jakiś czas temu pojawiły się informacje o androidzie 6.0 dla tego modelu. Jak myślicie, czy ta informacja się potwierdzi czy jest to tylko pic na wode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Popraw temat .. [nazwa modelu] pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Pic na wodę.E4G nie wiadomo czy dostanie 5.0 A e3 miałaby dostać 6.0?Prędzej świnie zaczną latać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 WaitTo już jest 6.0?Ja tam się zatrzymałem na 5.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Tak, jest 6.0 marshmallow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 @Zacksu22 e3 ma większe szanse, dlaczego?bo e4/4g ma Meeeeeeediateeeck i jego super nie dopisane drivery które musza pisać na nowo w każdej nowej wersji androida xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 To to nie miał być 5.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nie ma androida 5.2 .. I nie bd xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Co za google xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Temat poprawiłem .. na przyszłość proszę stosować się do regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 @Zacksu22 e3 ma większe szanse, dlaczego?bo e4/4g ma Meeeeeeediateeeck i jego super nie dopisane drivery które musza pisać na nowo w każdej nowej wersji androida xDAle to nic do rzeczy nie ma.Jakby sie Sony chciało to by wymusili na mediateku nowe sterowniki i wypuscili by aktualizację do 5.0A do tej pory cisza w temacie aktualizacji e4g do 5.0Dlatego kupiłem LG Spirit 4G z fabrycznym 5.0 Moze i ma mniej punktów w antutu niz e4g.Ale na starcie ma 5.0Którego e4g nie dostanie.Deweloperzy tez nie palą sie z custom romami i recovery na mediateka i tą xperie.Jak ten telefon zobaczy customa dwa to bedzie wszystko.Takie moje zdanie na tem temat.Dobra koniec offtopu bo jeszcze warna dostanę.Tyle z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Khalif Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 z informacji w internecie można się dowiedzieć ze e3 i e4 maja prawdopodobnie dostać androda 6.0 pomieciem lollipopa.Ps. Sorry za brak polskich znakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 @Al Khalif wiesz... kiedyś było głośno o tym że ac 2 dostanie kitkata i nie dostał, aczkolwiek to był sony, zobaczymy jak wyjdzie z sonym i jego e3,e4/g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi