DusieK Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Witajcie ! Ruszyla aktualizacja do systemu operacyjnego lollipop 5.1.1 na wasze Xperie M2 Moze ktos sie pochwali tym systemem jak sie sprawuje na waszych urzadzeniach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Zazdroszczę... mój Ace 4 szybszy od tego czegoś i ma cały czas KitKata ;-; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Zazdroszczę... mój Ace 4 szybszy od tego czegoś i ma cały czas KitKata ;-;Niestety takie życie.Sam sie zdenerwowałem i oddałem xperie e4g a wziąłem lg spirit 4g bo ma androida 5.0.1 stockowego.A nie kitkata jak e4 i e4g.Co zrobic taka po****ana polityka sony i innych producentów smartfonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Widocznie słabo się sprzedają - jak ma aktualizację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 A no @Zacksu22 tez planowalem zakup E4g ale jednak zakupilem Z1C i nie zaluje @NeoCM jak to jest z sprzedawaniem tych modeli to nwm ale wiekszosc moich znajomych go posiada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Nie wiadomo jak w innych krajach.Chociaż Sony chce się odnaleźć na rynku i musi działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Jak chcą się odnaleźć, to niech dadzą aktualizację do Sony Xperii M4 Aqua.Telefon posiada Lolilopa 5.0, ale widzę, że aktualizacja jest niestety konieczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Machola Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 z tego co wiem to dopiero certyfikaty są a nie aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi