aloisy Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Aplikacja jest przeznaczona dla telefonów 1 i 2 rdzeniowych. Te mają problem z szybkim przeliczaniem adresow, program jedynie nadzoruje pracę procesora który nie jest w stanie szybko czyścić nie używanych adresów. Sam developer twierdzi że ten program może uceglić telefony 4 rdzeniowe. W jednym z wątków na xda pisze ze osobiście pozbył się swojej S3. Wiec tu proponuje nie używać programu.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Na moim Galaxy S+ wyskakuje komunikat że nie ma uprawnień ROOT.Mam zainstalowany rom DarkCM_kitkat-11.0.0-RCO na kernerze K^Kernel_I9001 _KK-4.4_3.4_v2.2_Linaro i CWM_6.0.4.9. zrootowany jest.Macie pomysł czemu taki komunikat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Masz aplikacje super user na telefonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Tak mam usera Myślałem żeby zaktualizować do super user elite...może to coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 To bardzo dziwne. Może zablokowałeś dostęp tej aplikacji. Wejdź w super user i zobacz czy jest ta aplikacja w wykluczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 nie ma żadnej aplikacji w wykluczonych.Seeder pokazuje komunikat"seeder was unable to start the RNG service.Check your superuser and/or su binary installation,or try restarting yuor device." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Daj roota jeszcze raz Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 dawałem...zrobiłem unroot i potem root...kombinowałem na różne sposoby i nie dało to żadnego skutku...a może to być wina kernela?bo ten który mam teraz jest chyba nowszy niż ten podany z romem...może kernel blokuje bo jak był wcześniejszy to seeder działał normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Czasami nawet nam jest trudno zdiagnozować co może być przyczyną. Wgraj podstawowy karnet i wtedy spróbuj. Daj znać czy zadziałało, jak nie, będziemy szukać dalej. Może RM nie wspiera seedera...Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuki iro Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Przywróciłem ustawienia fabryczne(DarkCM-11)i super user zaczął działać prawidłowo,ale seeder nie chce się włączyć.Dalej wyskakuje komunikat"seeder was unable to start the RNG service.Check your superuser and/or su binary installation,or try restarting yuor device." Kernel jest ten który był z romem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scipio252 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 1. Będzie to działać na Ace II?2. Czy można to zainstalować na oryginalnym oprogramowaniu?3. Czy jeśli zainstaluje cyanogenmod-a to potem mogę tą łatkę zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 @Scipio252 3 x tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scipio252 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie działa mi na oryginalnym - pisze, że wymagany jest root albo custom room (nie pamiętam już). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzygrabs Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Dzięki wielkie za pomoc.Telefon śmiga aż miło:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 @Scipio252 musisz mieć roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 U mnie to nie działa lata tylko ten pasek i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silense Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Testowane na LG P710...bardzo wysoka zauważalność wzrostu wydajności. Próbowałem wielu programów ale ten to po prostu jest jak znalezienie skarbu narodów. Aplikacja działa że aż mordę cieszy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scipio252 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opłaca się to instalować na Ace II z dwu-rdzeniowym prockiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 A czujesz że twoje urządzenie pracuje wolno? Jeśli pracuje wolno,to warto instalować,jeśli pracuje szybko,raczej nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonbatenBach Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 co mam zrobić jeśli Seederowi przyznałęm uprawnienia Superusera i Sup daje apce dostęp, ale komunikat o błędzie uniemożliwiającym działanie wciąż występuje... Posiadam Galaxy Trenda więc zależy mi na tym programie Komunikat: "Seeder was unable to start the RNG service. This usually happens if your device is not rooted, or if Seeder has been denied root privileges. Check your superuser and/ or su binary installation, or try restarting your device." Zrobiłem wszystkie podane wyżej polecenia, su binary też i nie działa!Dodam, że Trend działa na CM11... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Na nexusie 4 warto to zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Raczej nie odczujesz różnicy za dobry telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Mój kolega ma Sony Xperia J, zauważył dużą poprawę na lepsze po instalacji Seedera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Pytanie mam, otóż czy ta aplikacja działa tak samo jak task killer czy to już inna bajka? Bo zainstalowałem te aplikacje (mam root) i telefon "chodzi" o jakieś 150% szybciej ale nie jestem pewien czy jest to bezpieczny sposób na eliminacje lagów na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Tu masz o task killerach http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4226-jaki-sens-ma-zabijanie-program%C3%B3w-w-tle-prze%C5%9Bwietlenie-task-kiler%C3%B3w/To działa inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi