Zacksu22 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witam. Jak w temacie. Mógłby mi ktos doradzic jaki telefon wybrać na kartę jak chciałbym wziąć nowy numer wraz z telefonem w Plus, Play T-Mobile? Bylbym wdzięczny. Wymagania jakie mam to :-Maksymalnie 5 cali -Minimum 8gb wbudowanej pamieci lubię czasami pobrać większą grę w stylu TWD ze wszystkimi epizodami (wtedy prawie 3gb pamięci znika). -LTE -Dobra bateria -Zeby telefon udzwignął mi gry w stylu The Walking Dead season 1 i 2-Mile widziany Android 5.0 aczkolwiek nie jest to priorytet -Na doładowania maksymalnie 60 zl Bo obecnie korzystam z Xperii E4g i jestem prawie zadowolony. Z tym że czasami mi dotyk nie łapie jak szybko piszę i to mnie denerwuje. Jeszcze z tą ładowarką sony po całości pojechało (bardzo krótki kabel usb) No masakra. Dodam ze interesuje mnie telefon z nowym numerem. Może byc któraś z tych sieci co wymieniłem. Bo w orange nie mam zamiaru brać (już parę telefonów od nich miałem i simlock jednak strasznie denerwuje). E4g byłaby prawie idealna. Bo ekran taki duży jak chcę. Tylko to pisanie wkurza. A przydadzą mi się dwa telefony. Będę wdzięczny za odpowiedzi. Bo ostatnio nie śledzę nowosci na rynku gsm i w ofertach telefonów sie nie orientuje. PozdrawiamDodam że w plusie takie telefony mogę wziąć. -Xperia e4/e4g-Samsung Galaxy Core Prime-Samsung Galaxy J1-Huawei Y635-LG Spirit 4G-LG Leon 4GNajbardziej z tych wszystkich skłaniam się ku lg SpiritBo parametry identyczne jak w e4g i android 5.0Ktoś może korzysta z tego telefonu i się wypowie? Jakie telefony są dostępne w T-Mobile i play niestety nie wiem. Bo nie mam ulotki z ich salonu. Może ktoś wie? Byłbym wdzięczny za szybkie odpowiedzi. Bo planuje jutro takowy telefon wziąć u któregoś z tych operatorów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @Zacksu22 może jeszcze będzie G2Mini dostępne u innych operatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @Zacksu22 może jeszcze będzie G2Mini dostępne u innych operatorówMówisz? To by była dobra opcja. Jakbym wziął go mini na doładowania.LG Spirit 4G chyba tego wezmę. Bo nie widzę tego g2 mini na doładowania nigdzie w plus, play ani T-MobileAle on by był najlepszy moim zdaniem. Bo w końcu to g2. No nic trudno wezmę tego spirit. W każdym razie dzięki za pomoc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zacksu22
Witam. Jak w temacie.
Mógłby mi ktos doradzic jaki telefon wybrać na kartę jak chciałbym wziąć nowy numer wraz z telefonem w Plus, Play T-Mobile?
Bylbym wdzięczny.
Wymagania jakie mam to :
-Maksymalnie 5 cali
-Minimum 8gb wbudowanej pamieci lubię czasami pobrać większą grę w stylu TWD ze wszystkimi epizodami (wtedy prawie 3gb pamięci znika).
-LTE
-Dobra bateria
-Zeby telefon udzwignął mi gry w stylu The Walking Dead season 1 i 2
-Mile widziany Android 5.0 aczkolwiek nie jest to priorytet
-Na doładowania maksymalnie 60 zl
Bo obecnie korzystam z Xperii E4g i jestem prawie zadowolony.
Z tym że czasami mi dotyk nie łapie jak szybko piszę i to mnie denerwuje.
Jeszcze z tą ładowarką sony po całości pojechało (bardzo krótki kabel usb)
No masakra.
Dodam ze interesuje mnie telefon z nowym numerem. Może byc któraś z tych sieci co wymieniłem.
Bo w orange nie mam zamiaru brać (już parę telefonów od nich miałem i simlock jednak strasznie denerwuje).
E4g byłaby prawie idealna.
Bo ekran taki duży jak chcę.
Tylko to pisanie wkurza.
A przydadzą mi się dwa telefony.
Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Bo ostatnio nie śledzę nowosci na rynku gsm i w ofertach telefonów sie nie orientuje.
Pozdrawiam
Dodam że w plusie takie telefony mogę wziąć.
-Xperia e4/e4g
-Samsung Galaxy Core Prime
-Samsung Galaxy J1
-Huawei Y635
-LG Spirit 4G
-LG Leon 4G
Najbardziej z tych wszystkich skłaniam się ku lg Spirit
Bo parametry identyczne jak w e4g i android 5.0
Ktoś może korzysta z tego telefonu i się wypowie?
Jakie telefony są dostępne w T-Mobile i play niestety nie wiem.
Bo nie mam ulotki z ich salonu.
Może ktoś wie?
Byłbym wdzięczny za szybkie odpowiedzi.
Bo planuje jutro takowy telefon wziąć u któregoś z tych operatorów.
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi