Maniuś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Gram w pewną grę i nie dawno wyskoczyła mi aktualizacja roomu chciałbym ją zaktualizować ale stracę swoje osiągnięcia w grze już tak raz miałem i musiałem grać od początku czy jest coś żeby osiągnięcia w grze nam się się usuwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 titanium backup 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 @Manius romu* room to pokuj więc tak, jeśli masz tylko aktualizację bulidu, to znaczy masz dla przykładu cm11 z 10 sierpnia a masz aktualizację cm11 z na przykład dzisiaj to wcale nie musisz robić żadnych backupów, no chyba że zrobisz wipe data, ewentualnie develpoer który kompiluje ten rom wyraźnie każę zrobić wipe, ale z tym prawie w ogóle się nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 @PeliKan pokój* xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 bo pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 titanium backup super apka dzięki... Ale jak mam aktualizację np z wersji v4 do wersji v5 to i tak mi wszystko usunie tak jak bym wgrywał nowy rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Kto broni ponowic kopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 No nikt he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Wiec do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ja też polecam z własnego doświadczenia helium.Działał dobrze, ale na przykład Earn to die 2 musiałem zapisywac w chmurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniuś
Gram w pewną grę i nie dawno wyskoczyła mi aktualizacja roomu chciałbym ją zaktualizować ale stracę swoje osiągnięcia w grze już tak raz miałem i musiałem grać od początku czy jest coś żeby osiągnięcia w grze nam się się usuwały
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi