dre4merOn Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Cześć w środę będę zrywał umowę z Plusem na szczęście bez kary ponieważ kończy mi się umowa w terminie 25 września. I chciałbym przejśc na kartę, jaką wybrać? Zależy mi na internecie chociaż 1,5GB i no limit ze wszystkimi bez żadnej umowy, dzięki z góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 nju mobile? albo play na kartę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Nju to może nie ale play jak najbardziej. A jaką ofertę od Playa konkretnie wybrać? A jak z zasięgiem playa jeśli chodzi o internet? Słyszałem ,że plus ma lepszy zasięg. Więc może w plusie zostać tyle , że na kartę, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @Nivez em, wiesz, zależy gdzie plus ma lepszy zasięg mi T-Mobile całkiem całkiem łapie, a kumpel co ma net z Play ma połączone cały czas z T-Mobile, nie daj sobie wmawiać że plus is good, był dobry, ale bardzo dawno temu, zanim został przejęty... a teraz to czysty marketing, play fakt lte w innych sieciach nie ma, ma tylko w swojej macierzystej, to może virgin mobile? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jezeli na karte to i zalezy Ci na internecie to rowniez popieram virgine mobile 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Też będę miał już za chwileczkę zagwozdkę Plus czy co innego. Zależy mi na nielimitowanych smsach lub ewentualnie nie obraziłbym się na internet 1- czy tam 2 GB bo net mam w domu dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 No to virgine mobile .. Innych opcji nie widze jak chcecie neta [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Virginmobile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzmag Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Play jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinkazki Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Play korzysta z przekaźników innych operatorów. Teraz każda sieć poszła za przykłądem pleja i wprowadza opcje "wszystko za darmo" - czyli wychodzi, że płacisz i tak "ratę" miesięczną w danej wysokości, jedynie nie jesteś związany umową - zatem w każdej chwili możesz zmienić numer. Nie wykupując pakietu, raczej się nie opłaca. Virginmobile to jest bodajże subsieć do PLAY, ponieważ w ofercie mają do siebie i play za darmo. Orange bym odrzucił - zawsze mnie zżerali, tak samo ti-mobajl. Play ma ofertę 4w1 za 21zł lub "unlimitted" za 35zł (różnica taka, że przy 21zł płacisz za połączenia do innych sieci)Virginmobile ma ofertę #bezlimitu za 29zł i to jest chyba najlepsza oferta. - Tylko zależy jak długo ją utrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ja mam aktualnie Orange ale dzięki FB i messengerowi muszę iść na kartęPotrzebuje tak z 2-3 GB neta miesięcznie i doładowania za jakieś 10 złCos jeszcze polecicieTylko karta nie chce czegoś takiego, że płacę co miesiąc. Chcę iść do kiosku i mieć doładowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 No i cyrograf z Plusem się skończył. Teraz myślę co by tu wybrać w kwocie 30 zł miesięcznie. Potrzebuję mieć no limit sms'ów i neta chociaż 1-2 GB. Rozmowy też mogą być no limit chociaż z powodu swojego słuchu nie dzwonię zbyt często. Obojętne mi czy to będzie abo czy na kartę. Max 2 letnia umowa bez fona. Atywacja możliwie niska kwota lub bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 No i cyrograf z Plusem się skończył. Teraz myślę co by tu wybrać w kwocie 30 zł miesięcznie. Potrzebuję mieć no limit sms'ów i neta chociaż 1-2 GB. Rozmowy też mogą być no limit chociaż z powodu swojego słuchu nie dzwonię zbyt często. Obojętne mi czy to będzie abo czy na kartę. Max 2 letnia umowa bez fona. Atywacja możliwie niska kwota lub bez.Oferta Heyah za 35 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi